Heitaus 106 Üstün Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 748 Makaleler 2 Çözümler 5 Beğeniler 2.007 Yer İzmir Bugün 20:43 #11 Come to Buca ahali. Buluşmak isteyeceğim bayağı bir kişi var ama sanırım en başta @Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü.
Come to Buca ahali. Buluşmak isteyeceğim bayağı bir kişi var ama sanırım en başta @Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü.
Nikki Freeman 106 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 910 Yer California Bugün 21:07 #12 @Barış hocam ve @Recep Baltaş hocam ile kafeye gitsek fena olmazdı.
Şişman Adam 106 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.726 Makaleler 5 Çözümler 161 Beğeniler 3.494 Yer Ankara Bugün 21:09 #13 Emir dedi: @Şişman Adam ile isterim, zaten kısmetse 1 aya baskın atacağım kendisine Genişletmek için tıkla... Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Hasan Merkit dedi: Ben yakında göreceğim kendisini. Genişletmek için tıkla... Seninle de daha çok görüşeceğiz gibi görünüyor kardeşim.
Emir dedi: @Şişman Adam ile isterim, zaten kısmetse 1 aya baskın atacağım kendisine Genişletmek için tıkla... Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Hasan Merkit dedi: Ben yakında göreceğim kendisini. Genişletmek için tıkla... Seninle de daha çok görüşeceğiz gibi görünüyor kardeşim.
Emir 106 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.230 Makaleler 10 Çözümler 90 Beğeniler 4.186 Bugün 21:10 #14 Şişman Adam dedi: Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Genişletmek için tıkla... Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak?
Şişman Adam dedi: Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Genişletmek için tıkla... Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak?
michaelscofield 20 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.592 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.144 Yer İstanbul Bugün 21:11 #15 Şişman Adam dedi: Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Genişletmek için tıkla... Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de.
Şişman Adam dedi: Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz. Genişletmek için tıkla... Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de.
Şişman Adam 106 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.726 Makaleler 5 Çözümler 161 Beğeniler 3.494 Yer Ankara Bugün 21:14 #16 Emir dedi: Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak? Genişletmek için tıkla... Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni. michaelscofield dedi: Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de. Genişletmek için tıkla... Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor. Eyvallah kardeşim bu arada. İstanbul'a da yolumuz düşecek illaki, haber ederim.
Emir dedi: Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak? Genişletmek için tıkla... Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni. michaelscofield dedi: Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de. Genişletmek için tıkla... Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor. Eyvallah kardeşim bu arada. İstanbul'a da yolumuz düşecek illaki, haber ederim.
Emir 106 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.230 Makaleler 10 Çözümler 90 Beğeniler 4.186 Bugün 21:15 #17 Şişman Adam dedi: Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni. Genişletmek için tıkla... Off yeterli abi sen merak etme ya. Tost iyidir. Birileri tost yerken 20 yıl ban yemişti, işte doymuyorlar efenim doymuyorlar!!
Şişman Adam dedi: Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni. Genişletmek için tıkla... Off yeterli abi sen merak etme ya. Tost iyidir. Birileri tost yerken 20 yıl ban yemişti, işte doymuyorlar efenim doymuyorlar!!
michaelscofield 20 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.592 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.144 Yer İstanbul Bugün 21:16 #18 Şişman Adam dedi: Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor.
Şişman Adam dedi: Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor.
Nikki Freeman 106 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 910 Yer California Bugün 21:17 #19 michaelscofield dedi: Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli atıyorsa raporlayın ya da bilet açın.
michaelscofield dedi: Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli atıyorsa raporlayın ya da bilet açın.
michaelscofield 20 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.592 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.144 Yer İstanbul Bugün 21:18 #20 Nikki Freeman dedi: Sürekli atıyorsa raporlayın ya da bilet açın. Genişletmek için tıkla... 150 TL borcum var bir de dün 200 liralık Trendyol yemek indirim kuponu verdi o yüzden gerek yok. Emir reis iyidir.
Nikki Freeman dedi: Sürekli atıyorsa raporlayın ya da bilet açın. Genişletmek için tıkla... 150 TL borcum var bir de dün 200 liralık Trendyol yemek indirim kuponu verdi o yüzden gerek yok. Emir reis iyidir.