Heitaus 106
Üstün
Come to Buca ahali.
Buluşmak isteyeceğim bayağı bir kişi var ama sanırım en başta @Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü.
Buluşmak isteyeceğim bayağı bir kişi var ama sanırım en başta @Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü.
Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz.@Şişman Adam ile isterim, zaten kısmetse 1 aya baskın atacağım kendisine![]()
Seninle de daha çok görüşeceğiz gibi görünüyor kardeşim.
Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak?Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz.![]()
Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de.Gel kardeşim gel, bir kahve demlerim ofiste ikimize. O gün denk gelirse ve duruşmam olursa birlikte gideriz.
Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni.Az adliyeye gitmedim abi bir şey olmaz, senle de gelirim. Mahkemede arkada izlerim ne olacak?
Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor.Abi bence görüşme ama yine de sen bilirsin. İstanbul'a gelirsen bir kahve ısmarlarım ben de.
Off yeterli abi sen merak etme ya. Tost iyidir. Birileri tost yerken 20 yıl ban yemişti, işte doymuyorlar efenim doymuyorlar!!Duruşmadan sonra adliye kantininde A4'ten daha ince olan karışık tostun da benden, köftehor seni.![]()
Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor.Siz niye atışıyorsunuz bilmiyorum ama okuması keyifli oluyor.![]()
Sürekli atıyorsa raporlayın ya da bilet açın.Bana sürekli beğenmedim atıyor abi ya, ondan dolayı. Bir de çok kötü CS oynuyor.
150 TL borcum var bir de dün 200 liralık Trendyol yemek indirim kuponu verdi o yüzden gerek yok. Emir reis iyidir.