Kakam gibi test bu arada, kusura bakmayın. Her seferinde de söyleyeceğim. Bu teste dayanarak bir kanıya varmayın.
İnsanlardaki ''eşcinsel aile ön yargısı'' biraz da liberallerin sol siyaseti kendilerine yama ederek politik, ekonomik çıkarlar elde etmesinden kaynaklı gibime geliyor. Liberaller için bu ajanda bir eşitlik savunusu veya hak arayışı değil, kapitalist sistemi uygulamak veya amiyane tabirle ceplerini parayla doldurmak. Halk da bunu çok iyi görüyor ama yanlış yorumluyor, asıl tepkiyi veremiyor.
LGBT+ bireylerin her türlü hak arayışını liberal tekelinden alıp evine, sol siyasete geri iade etmek gerekli. Ancak o durumda bu ön yargılar kırılabilir. Kendi kanaatim bu yönde.
''Sağlıklı ortam'' kavramı çok yüzeysel. Hetero bir aile mi olağan ve sağlıklı, yoksa başkaca yönelimdeki ebeveynler mi? Neden? Bu sorulara cevap gelmeli. Kanaatimce cinsel yönelimlerin ''sağlıklı'' kavramıyla ya da ''normal, olağan'' gibi kavramlarla bir ilgisi yok. Günümüz hetero aile yapısı da yeterince sorunlu ama yine de ''sağlıksız'' demek yanlış olur, siz de buna katılırsınız sanıyorum.Bir çocuğun sağlıklı bir ortamda ve bir anne/baba ile yetişmesi gerektiğini düşünüyorum.
İnsanlardaki ''eşcinsel aile ön yargısı'' biraz da liberallerin sol siyaseti kendilerine yama ederek politik, ekonomik çıkarlar elde etmesinden kaynaklı gibime geliyor. Liberaller için bu ajanda bir eşitlik savunusu veya hak arayışı değil, kapitalist sistemi uygulamak veya amiyane tabirle ceplerini parayla doldurmak. Halk da bunu çok iyi görüyor ama yanlış yorumluyor, asıl tepkiyi veremiyor.
LGBT+ bireylerin her türlü hak arayışını liberal tekelinden alıp evine, sol siyasete geri iade etmek gerekli. Ancak o durumda bu ön yargılar kırılabilir. Kendi kanaatim bu yönde.