Kakam gibi test bu arada, kusura bakmayın. Her seferinde de söyleyeceğim. Bu teste dayanarak bir kanıya varmayın.

eksen.webp

Bir çocuğun sağlıklı bir ortamda ve bir anne/baba ile yetişmesi gerektiğini düşünüyorum.
''Sağlıklı ortam'' kavramı çok yüzeysel. Hetero bir aile mi olağan ve sağlıklı, yoksa başkaca yönelimdeki ebeveynler mi? Neden? Bu sorulara cevap gelmeli. Kanaatimce cinsel yönelimlerin ''sağlıklı'' kavramıyla ya da ''normal, olağan'' gibi kavramlarla bir ilgisi yok. Günümüz hetero aile yapısı da yeterince sorunlu ama yine de ''sağlıksız'' demek yanlış olur, siz de buna katılırsınız sanıyorum.

İnsanlardaki ''eşcinsel aile ön yargısı'' biraz da liberallerin sol siyaseti kendilerine yama ederek politik, ekonomik çıkarlar elde etmesinden kaynaklı gibime geliyor. Liberaller için bu ajanda bir eşitlik savunusu veya hak arayışı değil, kapitalist sistemi uygulamak veya amiyane tabirle ceplerini parayla doldurmak. Halk da bunu çok iyi görüyor ama yanlış yorumluyor, asıl tepkiyi veremiyor.

LGBT+ bireylerin her türlü hak arayışını liberal tekelinden alıp evine, sol siyasete geri iade etmek gerekli. Ancak o durumda bu ön yargılar kırılabilir. Kendi kanaatim bu yönde.

LGBT+ bireylerin her türlü hak arayışını liberal tekelinden alıp evine, sol siyasete geri iade etmek gerekli. Ancak o durumda bu ön yargılar kırılabilir.
Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Sol sadece bir kesimin veya bir azınlığın hakkını değil, halktan olan herkesin hakkını savunmalı ancak Türkiye'deki çoğu sol parti daha halkın sorunlarının bile farkında değil.

Eşcinsel kişilerin yaşadığı bazı sorunlar, kadın ve çocukların uğradığı bazı olaylar görmezden geliniyor. Herhangi bir haksızlığa bile karşı durmak bazı sol partilere zor geliyor.

Hetero bir aile mi olağan ve sağlıklı, yoksa başkaca yönelimdeki ebeveynler mi? Neden? Bu sorulara cevap gelmeli.
Toplumun çoğunluğunun hetero olması ve homo'ların çocuk sahibi olamamasından dolayı sağlıklı demek istedim. Ancak bu her hetero aileyi de sağlıklı kategorisine koymaz bence. Hetero ailelerin de çocuk sahibi olmadan önce bazı testlere tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Merkez - Sol.

Kakam gibi test bu arada, kusura bakmayın. Her seferinde de söyleyeceğim. Bu teste dayanarak bir kanıya varmayın.

Eki Görüntüle 79566

''Sağlıklı ortam'' kavramı çok yüzeysel. Hetero bir aile mi olağan ve sağlıklı, yoksa başkaca yönelimdeki ebeveynler mi? Neden? Bu sorulara cevap gelmeli. Kanaatimce cinsel yönelimlerin ''sağlıklı'' kavramıyla ya da ''normal, olağan'' gibi kavramlarla bir ilgisi yok. Günümüz hetero aile yapısı da yeterince sorunlu ama yine de ''sağlıksız'' demek yanlış olur, siz de buna katılırsınız sanıyorum.

İnsanlardaki ''eşcinsel aile ön yargısı'' biraz da liberallerin sol siyaseti kendilerine yama ederek politik, ekonomik çıkarlar elde etmesinden kaynaklı gibime geliyor. Liberaller için bu ajanda bir eşitlik savunusu veya hak arayışı değil, kapitalist sistemi uygulamak veya amiyane tabirle ceplerini parayla doldurmak. Halk da bunu çok iyi görüyor ama yanlış yorumluyor, asıl tepkiyi veremiyor.

LGBT+ bireylerin her türlü hak arayışını liberal tekelinden alıp evine, sol siyasete geri iade etmek gerekli. Ancak o durumda bu ön yargılar kırılabilir. Kendi kanaatim bu yönde.
Bu teste göre sonucunuz Sosyal Demokrat veya Sosyal Sosyalist gibi duruyor.

Bu teste göre sonucunuz Sosyal Demokrat veya Sosyal Sosyalist gibi duruyor.
Sosyal demokratlar, sistemle iş birliği içerisine girmiş kuklalardan ibaret. Halkı düşünüyor gibi görünüp ceplerini dolduranlardan. Ağır bir hakaret olur bu sadece benim için.

''Sosyal sosyalist'' gibi bir terimi de hiç duymadım, yeni yeni icatlar çıkarmaya bence lüzum yok. Liberal sol diyip geçiniz.