@Recep Baltaş "forum" denmesini tercih etmiyor. Sosyal bir ortam oluşturmayı hedefliyor ve bu terim de kendisinin çıkardığı bir terim. Kendisine ait olan terimi kullanırken elbette ki kopyala yapıştır yapmış gibi görünebilir. Dilerse farklı forumlar da forum demek yerine "Sosyal" terimini kullanabilir, buna karşıt değiliz.
Aslına bakacak olursanız işim bu değil, geliştirici değilim fakat temaları kendim yaptım. Güvenlik duvarı ve koruma hizmetleri görevim değil fakat yine onları da tamamen kendim yönetmekteyim. Sosyal için değil de Techolay adı büyüsün diye kendimce çabalıyorum, işim olduğundan değil anlayacağınız. Arka planını bilmemeniz normal ve bu nedenle böyle bir yorumda bulunmanız da normal, bilmeniz adına zaten böyle bir açıklamada bulunmak istedim. İyi Sosyaller.
Üyelerimizi kısıtlayıp konunuzu açmak istemiyoruz sonra kavga çıkıyor vs. diyemeyiz. Kavga çıkaran birileri varsa konudan yasaklarız ve uyarılarını atar geçeriz. Böylelikle bu şekilde düşünen insanlar bu konu hakkındaki diğer kişilerin düşüncelerini doğrudan görebilir. Göz göre göre konu silmeyi seven bir yönetim anlayışına sahip değiliz, kurallarımıza uydukça problem yok