Detaylar
Kim cevapladı?Bu şansları da benim sinirimi bozuyor niyeyse.Bence çok şanslılar başkası olsa dava açmıştı şimdiye.
YASEDEM
Deneyimli
Ben duygularım yüzünden disiplin kurulundan uyarı almış biri olarak bu şansa hayran oldum.
- Makaleler
- 14
Bence çok şanslılar başkası olsa dava açmıştı şimdiye.
Ülkede gerçekleşen emek hırsızlığın bir tanesi. Bu adam daha hırsızlık yapamaz. O sorun değil. Asıl sorun, bunu meslek edinmiş şahıslar var. Yakın zamanda yönetimden izin isteyip konu açabilirim.
Bu arada korsan eklentiyi kullanan site kalmadı.
ChatGPT diyene kadar benim için tamamdı...Ben duygularım yüzünden disiplin kurulundan uyarı almış biri olarak bu şansa hayran oldum.
- Makaleler
- 14
Sadece yapay zekâ ile çözülecek bir şey olsaydı Techolay bize eklenti yaptırmazdı. Technopat bile çoktan yeni eklenti kullanmaya başlardı. Bizim eklenti çıkalı neredeyse bir sene olacak, Technopat kendi sitesinde tarayıcı sistemi soranlara "Bizim elimizde değil, eski eklenti güncellenmiyor." diyor. Bizden almama sebepleri de bizi sevmiyorlar ve bizim PiluX tespit eden satırı silmelerine izin vermeyeceğimizi biliyorlar diye tahmin ediyorum.
Ama durum ortada. Yapay zekâ ile bu eklentiyi yazamazlar. Yazılacak eklenti bunun yanından bile yaklaşamaz. Bize yarın öbür gün eklentideki herhangi bir satırın ne işe yaradığını sorsalar cevaplarız. Çünkü yapay zekâ sunucularına bağlı olarak fikirleri olan insanlar değiliz. Linux dağıtımı bile geliştirme yoluna daha OpenAi vitamin iken çıktık.
Sye
Uzman
@Hasan Merkit Dava etmemek son derece yanlış bir karar, yine de haberin olsun. İstemeyerek niye kabul ediyorsunuz onu anlamadım? Önceden borçlu vs. değilseniz bence bunun izahı yok, evine giren bir hırsızdan farkı yok bana kalırsa.
Son düzenleyen: Moderatör: