Çözüldü Techolay veya farklı muhalif sitelere üyelik sorun oluşturur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Biliyorsunuz ki Techolay yöneticisi Recep Bey ile başka bir yönetici olan Recep Bey'in fikirleri pek uyuşmuyor. Şimdi biz burada üyeyiz ya, ileride bu sorun olur mu aynı hükümet devam ederse?

Veya Discord, Reddit veya Telegram gibi platformlarda anlattığım tarz kanallara üye olmak sıkıntı yaratır mı? Gerek mühalif siteler gerekse +18 kanallardan bahsediyorum.

Diyelim ki Ahmet telegramda cinsel içerikli içerikler tüketiyor ve reditte de muhalif bir kanala üye. Discord'da ise uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye. Ahmet'in ileride yaşayacağı bir sorun var mı?

Not: Ben bu soruyu Techolay üyeliğim ve Whatsapp'ta Sözcü kanalında olmam drumalarından dolayı soruyorum. Örnek olsun diye müstehcen görüntüler hakkında örnek verdim.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam, size hiçbir şey olmaz ama illegal dediğimiz kısma giren yerlerde bulunursanız başınız yanar. Eğer bulunduğunuz süre boyunca orası legal bir yerse sorun yaşamazsınız. İleride illegalleşirse gene sorun yaşamazsınız. Başınızın yanması için bilinciniz dahilinde illegal olduğunu bile bile katılmış olmanız lazım.
Techolay'dan ne olacak? Cinsel içerik falan mı paylaşıyoruz forumda Anonimleştirebilirsin hesabını, zor bir şey değil.

Techolay'dan ne olacak? Cinsel içerik falan mı paylaşıyoruz forumda Anonimleştirebilirsin hesabını, zor bir şey değil.

Hocam her iki Recep Bey'in de ifadelerini biliyoruz. İkisi de birbirine muhalif. İleride Recep Bey bir sıkıntı yaşarsa biz de etkilenir miyiz buradaki üyelikten dolayı. Sonuçta onun sitesinde üyeyiz.

Diyelim ki burası sıkıntı olmadı. Sözcü ve türevi kanallar ve +18 kanallar sorun olur mu?

Anonimleştirebilirsin hesabını, zor bir şey değil.

Zor bir şey. Hiçbir zaman anonim olamazsın.

Demokrasi ülkesindeyiz değil mi? Herkesin fikrini belirtmesi kadar doğal bir durum yok. Biz devlete ne baş kaldırıyoruz ne bir tutum içindeyiz, sadece bilgi anlamında yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize forum olarak. Techolay özelinde dediğin şekilde durum olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demokrasi ülkesindeyiz değil mi?

Öyle öyle...

Peki öyleyse şöyle diyeyim. Diyelim ki ben bir gazetenin WhatsApp kanalındayım. Sonra bu gazete terör eylemlerine karışıyor ve benim bu durumdan haberim yok. Bu durumda ben de yanar mıyım?

Veya ülkemizde +18 cinsel içerikler yasak. O tarz kanallarda, sunucularda bulunmak sıkıntı yaratır mı?

Veya ülkemizde uyuşturucu tüketim ve üretimi yasak. Ticaretinin döndüğü kanallarda olmak sıkıntı oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunun için korkman ülkenin şu anki durumunu gösteriyor. Korkmanıza gerek yok demokrasi ülkesiyiz. Hepimizin düşünce özgürlüğü var. Ha yasak olan şeyler ayrı. Uyuşturucu sunucusundaysan başın ağrıyabilir çıkmanı öneririm.

İfadeler: 99
Biliyorsunuz ki Techolay yöneticisi Recep Bey ile başka bir yönetici olan Recep Bey'in fikirleri pek uyuşmuyor. Şimdi biz burada üyeyiz ya, ileride bu sorun olur mu aynı hükümet devam ederse?
Nasıl uyuşmuyor? Techolay'da farklı bir Recep Baltaş gördüğünü düşünüyorsan bu en başta yanlış. Recep Baltaş'ın paylaştığı bir şey sebebiyle sen neden yargılanasın? TCK 20.Maddeyi okumanı tavsiye ederim:

* Mevzuat Bilgi Sistemi

Diyelim ki Ahmet Telegram'da cinsel içerikli içerikler tüketiyor ve Reddit'te de muhalif bir kanala üye. Discord'da ise uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye. Ahmet'in ileride yaşayacağı bir sorun var mı?
Ahmet Discord'da uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye? Devletin ne yapmasını bekliyorsun tam olarak? Uyuşturucu tüketen birine karşı özellikle.

Ahmet Discord'da uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye? Devletin ne yapmasını bekliyorsun tam olarak? Uyuşturucu tüketen birine karşı özellikle.

Ahmet uyuşturucu tüketmiyor. Ahmet sadece üye. Merak etmiş girmiş sonra da çıkmayı unutmuş veya yanlış bir yere tıklayıp üye olmuş ancak haberi dahi yok.

Ahmet uyuşturucu tüketmiyor. Ahmet sadece üye. Merak etmiş girmiş sonra da çıkmayı unutmuş veya yanlış bir yere tıklayıp üye olmuş ancak haberi dahi yok.

Uyuşturucu ticaretinin ne olduğunu merak etmek, uyuşturucu ticareti yapılan bir yerde bulunmayı aklayacak bir sebep değil ne yazık ki. Devlet her türlü senin de yaptırımını uygular. Sonra suçsuz olduğun kanıtlanır ve işin biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…