Umutlu
Yetkin
Teşekkür ederim cevapladığınız için.Kapak fotoğrafları için Figma kullanıyoruz.
Video düzenleme yazılımı video editörünün tercihine göre değişiyor. Ağırlıklı olarak Premiere Pro.
Hocam bunun hakkında detaylı bir içerik gelir mi? Figma'da YouTube kapak fotoğrafları hazırlama'da.Kapak fotoğrafları için Figma kullanıyoruz.
Video düzenleme yazılımı video editörünün tercihine göre değişiyor. Ağırlıklı olarak Premiere Pro.
Kapak fotoğrafları için neden arayüz tasarım uygulaması kullanıyorsunuz? Photoshop ya da Canva daha uygun olmaz mı? Merakımdan soruyorum.
Hocam figma web tasarım için kullanılmıyor ki? Orada oluşturulacak olan bir sitenin veya mobil uygulamanın bir template'i oluşturulmuyor mu merakımdan soruyorum. Ayrıca Figma'da YouTube video bannerları ve normal banner oluşturmak için de kullanılıyor. Ben kullanıyorum şahsen ama çok amatörce.Kapak fotoğrafları için neden web tasarım uygulaması kullanıyorsunuz? Photoshop ya da Canva daha uygun olmaz mı? Merakımdan soruyorum.
Figma genel olarak web/mobil uygulama vs. arayüz tasarımı için kullanılıyor. Sadece tasarlanıyor orada, frontend kodlamayla bir alakası yok.Hocam Figma web tasarım için kullanılmıyor ki? Orada oluşturulacak olan bir sitenin veya mobil uygulamanın bir template'i oluşturulmuyor mu merakımdan soruyorum. Ayrıca Figma'da YouTube video bannerları ve normal banner oluşturmak için de kullanılıyor. Ben kullanıyorum şahsen ama çok amatörce.
Ondan bahsediyorum zaten fronted kodlamayla alakası yok zaten. Web tasarım diyince bir an tuhafıma gitti ondan dolayı.Figma genel olarak web/mobil uygulama vs. arayüz tasarımı için kullanılıyor. Sadece tasarlanıyor orada, frontend kodlamayla bir alakası yok.
Daha önce kapak fotoğrafı gibi bir işte kullanıldığına hiç rastlamadım. Bu işler için genelde Photoshop daha uygun.
Zor bir şey değil. Her programda tasarım yapılabilir.Hocam bunun hakkında detaylı bir içerik gelir mi? Figma'da YouTube kapak fotoğrafları hazırlama'da.
Photoshop yıllar süren çarpık gelişimi sebebiyle aşırı şişmiş bir program.Kapak fotoğrafları için neden arayüz tasarım uygulaması kullanıyorsunuz? Photoshop ya da Canva daha uygun olmaz mı? Merakımdan soruyorum.
Fotoğraflara ekstrem düzey düzenleme yapmıyoruz. Premiere Pro ile After Effects arasındaki ayrıma benzer bir şey.