noxtros

Üyecik
Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum fakat Kaspersky ve EA games düzgün çalışmadığı için şikayetçiydim. Bugün Recep Baltaş'ın videosuna denk geldim ve denemek istedim. Adımları takip etmeme rağmen düzgün çalışmıyor. WireSock Standart kurulum yaptım ilk başta, Discord falan açılıyordu ama aşırı yavaştı. Diğer seçenekleri denedim hiçbirinde sonuç alamadım. Discord önbelleği vs. temizledim, ipv6'yı kapadım ama işe yaramadı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Eğer olmazsa tekrar GoodByeDPI kullanmaya devam edeceğim.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanıyorum GoodbyeDPI yöntemini kullandınız. Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Kaynak

Ayrıca GoodbyeDPI çalışırken WinDivert ile birlikte çalıştığı için bazı oyunların anti-cheat sistemlerinde (örneğin: Call of Duty Ricochet) oyunu GoodbyeDPI açıkken oynayamazsınız. Kaynak

Farklı yöntemleri deneyin ve farklı bir antivirüs çözümü kullanın.

Sanıyorum GoodbyeDPI yöntemini kullandınız. Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Kaynak

Ayrıca GoodbyeDPI çalışırken WinDivert ile birlikte çalıştığı için bazı oyunların anti-cheat sistemlerinde (örneğin: Call of Duty Ricochet) oyunu GoodbyeDPI açıkken oynayamazsınız. Kaynak

Farklı yöntemleri deneyin ve farklı bir antivirüs çözümü kullanın.
Normalde GoodByeDPI kullanıyodum zaten ama splitwire üzerinden değilde direkt olarak github'da ki rar dosyasından kurmuştum ve gayet hızlıydı, ancak splitwire üzerinden goodbyedpi dahil her seçeneği denememe rağmen hiçbiri çalışmıyor sorun bu, yoksa kaspersky nin açılmayacağını ya da bazı oyunlarda sıkıntı çıkaracağını bende biliyorum hocam

Normalde GoodByeDPI kullanıyodum zaten ama splitwire üzerinden değilde direkt olarak github'da ki rar dosyasından kurmuştum ve gayet hızlıydı, ancak splitwire üzerinden goodbyedpi dahil her seçeneği denememe rağmen hiçbiri çalışmıyor sorun bu, yoksa kaspersky nin açılmayacağını ya da bazı oyunlarda sıkıntı çıkaracağını bende biliyorum hocam
Kaspersky, sadece GoodbyeDPI'ı engellemesiyle değil çoğu aşım yönteminde sorun yaratmasıyla biliniyor. Kaspersky'i bilgisayarınızdan tamamen kaldırdıktan sonra programda bulunan kurulumları tekrar deneyebilirsiniz. Kaspersky yüklü iken yalnızca WireSock ve ByeDPI sayfalarındaki yöntemlerin çalışması muhtemel. Ancak ByeDPI kullanmanız durumunda da el ile güvenlik duvarı kurallarını Kaspersky'e eklemeniz gerekiyor.