Learnof 22

Üstün
Makaleler
2
Techolay Wordle açığını bulmuşlar sanırım 3 5 kişi her gün en üstte ve arkadaşlar imkanı yok 5 harfli bir kelimeyi her gün kusursuz bilmenizin. Her üyeye farklı kelimeler önermeli diye düşünüyorum. Belki bir kazanç yok alt tarafı sıralama var fakat yapılan hoş değil.

Wordle oyununun amacına ters bir öneri kaldı ki adaletsiz olur. Bu kadar basit bir oyunda hile yapacak kadar aciz olanları tespit eden sistem de var arka planda, içiniz rahat olsun :)
Geçenlerde (Bu veya dünkü gece) gizli sekme olayına bakayım dedim sanırım artık ziyaretçilere farklı kelimeler veriliyor.

Geçenlerde gizli sekme olayına bakayım dedim sanırım artık ziyaretçilere farklı kelimeler veriliyor.
1787405009770.webp

Geçenlerde (Bu veya dünkü gece) gizli sekme olayına bakayım dedim sanırım artık ziyaretçilere farklı kelimeler veriliyor.
Güncellemesini yapmıştım:

Güncellemesini yapmıştım:

Evet ama bu sefer de (büyük ihtimalle) üyeler kendi arasında kopyalaşıyor. Ya da ikinci hesapları var.

Haftalık veya aylık kelime havuzu yapılabilir. Aylık veya haftalık kelimelerden herkese rastgele gelir. Böylece tekte bilemezler.

Son düzenleme: