Planlanmıyor Techolay yorum silme olanağı gelmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5396
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 662
  • Etiketler Etiketler
    techolay yorum
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Çeşitli kelimelere moderasyon izni gerekiyor. Küfürler de dahil mi bilmiyorum ama değilse pekala eklenebilir. Direkt silme iznine ise ne diyeceğimi bilemedim.

Mesaj silmek konunun akışını bozabilir, bunun yerine mesaj ve de konu ''anonimleştirme'' gelebilir.

Saçma değil. Birçok yerli/yabancı en bilinen birçok forumlarda olan bir özellik.
Buton konulur konuyu anonimleştirir veya o şekilde açarsın. Kimseye zararı yok. Bazı paranoyak arkadaşlarımız için de güzel bir yöntem olacağını düşünüyorum.
Mesaj anonimleştirme ise moderasyon kontrolünden geçmeli.

Kişi, yaptığı yorumlar bazen hoşuna gitmeyebilir, silmek isteyebilir, neden silemiyor? Bence olması gerekiyor.

Bende normalde bunu destekliyorum çünkü KVKK madde 7 kapsamında herkesin böyle bir hakkı vardır. Ancak böyle bir şey kullanıcıya sunulan bir buton vb olmamalı. Techolay yetkilileri KVKK kapsamında hangi konuyu silmek istiyorsanız isteğinizi yerine getirecektir.

1713640075258.webp

1-2 dakikalık sınırla olabilir bence.

Örnek:

<Bu yorum üye tarafından silinmiştir.> (Orijinal yorum: Bu ürün çöp, alınmaz.)

Bence çok iyi değil, ama tercih edilebilir. (Yeni yorum.)

Orijinal yorum yerine ''Bu yorum üye tarafından silinmiştir.'' şeklinde bir ibare bulunmalı. Altında da üyenin yaptığı son yorum yer almalı. Bu şeklinde gözükecekse olabilir. Ayrıca silinen yorumlar bütün moderatörlere gözükecek şekilde ayarlanabilirse neden olmasın? Üyeler hariç moderatörler silinen yorumları her zaman görebilmeli diye düşünüyorum.

Saçma değil. Birçok yerli/yabancı en bilinen birçok forumlarda olan bir özellik.
Buton konulur konuyu anonimleştirir veya o şekilde açarsın. Kimseye zararı yok. Bazı paranoyak arkadaşlarımız için de güzel bir yöntem olacağını düşünüyorum.
Mesaj anonimleştirme ise moderasyon kontrolünden geçmeli.
Hocam forumun az bir üyesi yok belki adam 10-20 kişiye sövecek sonra gidecek forumdan. He ama olabilir fakat uzun vadede sorunlar olur diye düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt