Techolay'a yeni gelen birisi için ne tavsiye edersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Dini/felsefi konulara çok bulaşmayın yeter. Onun dışında istediğin gibi takıl. (Tabii kurallara uyup kimseyi rahatsız etmeden)

Babasının malı gibi ekran karti üreticisi ya da herhangi bir markayı savunanlari görmeye hazır ol.

Bağımlılık yaptığı doğrudur, yeşilde 5700 burada 500 küsür mesajım var

Abartısız Türkiye’nin en iyi ve en özgür forumu, rahat rahat kullanabilirsiniz hoşgeldiniz. Üyeler de moderatörler de kaliteli. Bir tane sevmediğim, herkese atarlı atarlı cevap veren üye vardı da çok şükür forumu bıraktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dini/felsefi konulara çok bulaşmayın yeter. Onun dışında istediğin gibi takıl. (Tabii kurallara uyup kimseyi rahatsız etmeden)
Bu alanlara da ilgi duyuyorum ama. Tarih ve politikaya da ilgi duyuyorum. Düzenli yazı yazmak iyi olmaz mı? Kendimi görmek için de bunu demiştim.

Hoş geldiniz. Kılçık tipleri kısa sürede fark edersiniz. Bu tipleri çekinmeden rapor sistemiyle bildirin ve 'Göz ardı et' butonu ile görmezden gelip keyfinize bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
Peki bilgilendirici yazı yayınlamak zor mu? Sizce?

Dini, siyasi kısacası tartışma konularında ayarı kaçırıp abartmayın. Tecrübe ettim, sonra boş yere canınız sıkılıyor.

Her şeye gülme atan bir kitle var, onlar sinirinizi çok bozabilir. Şimdiden buna alışın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…