Detaylar
Kim cevapladı?Abartısız Türkiye’nin en iyi ve en özgür forumu, rahat rahat kullanabilirsiniz hoşgeldiniz. Üyeler de moderatörler de kaliteli. Bir tane sevmediğim, herkese atarlı atarlı cevap veren üye vardı da çok şükür forumu bıraktı.
Son düzenleyen: Moderatör:
EmirBey
Becerikli
Bu alanlara da ilgi duyuyorum ama. Tarih ve politikaya da ilgi duyuyorum. Düzenli yazı yazmak iyi olmaz mı? Kendimi görmek için de bunu demiştim.Dini/felsefi konulara çok bulaşmayın yeter. Onun dışında istediğin gibi takıl. (Tabii kurallara uyup kimseyi rahatsız etmeden)
Hoş geldiniz. Kılçık tipleri kısa sürede fark edersiniz. Bu tipleri çekinmeden rapor sistemiyle bildirin ve 'Göz ardı et' butonu ile görmezden gelip keyfinize bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
EmirBey
Becerikli
Peki bilgilendirici yazı yayınlamak zor mu? Sizce?Hoş geldiniz. Kılçık tipleri kısa sürede fark edersiniz. Bu tipleri çekinmeden rapor sistemiyle bildirin ve 'Göz ardı et' butonu ile görmezden gelip keyfinize bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
Ne tür yazılar, anlayamadım?Peki bilgilendirici yazı yayınlamak zor mu? Sizce?
- Makaleler
- 1
Her şeye gülme atan bir kitle var, onlar sinirinizi çok bozabilir. Şimdiden buna alışın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-