Techolay'a giriyorum, Cloudflare doğrulaması beni rahat bırakmıyor. Sürekli döngüye girdiği için CTRL+F5 ile bypass etmem gerekiyor. Diğer sitelerde -XenForo ve Cloudflare kullananlarda da- bir sorun yok, sorun Techolay ile mi alakalı yoksa benimle mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli Ctrl+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.
- Makaleler
- 7
Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli Ctrl+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Sizinle alakalı olması gerek. Bende bir kere oldu, daha olmadı.Techolay'a giriyorum, Cloudflare doğrulaması beni rahat bırakmıyor. Sürekli döngüye girdiği için CTRL+F5 ile bypass etmem gerekiyor. Diğer sitelerde -XenForo ve Cloudflare kullananlarda da- bir sorun yok, sorun Techolay ile mi alakalı yoksa benimle mi?
Eki Görüntüle 34366
Koneko Toujou
Üstün
Techolay'a giriyorum, Cloudflare doğrulaması beni rahat bırakmıyor. Sürekli döngüye girdiği için CTRL+F5 ile bypass etmem gerekiyor. Diğer sitelerde -XenForo ve Cloudflare kullananlarda da- bir sorun yok, sorun Techolay ile mi alakalı yoksa benimle mi?
Eki Görüntüle 34366
Yeni eklendi galiba. Bir inceleme konusuna yazı yazarken sistem hata vermişti. 5 dakika sonra F5 atınca bende de ilk defa gözüktü. Yakın zamanda saldırı oldu herhalde ona önlem amaçlı kurulmuş olabilir.
- Makaleler
- 7
Yeni eklendi galiba. Bir inceleme konusuna yazı yazarken sistem hata vermişti. 5 dakika sonra F5 atınca bende de ilk defa gözüktü. Yakın zamanda saldırı oldu herhalde ona önlem amaçlı kurulmuş olabilir.
Cloudflare her daim vardı, yalnızca herkese açık konuma getirmiyorduk. Bu defa öyle yapmamız gerekti
Tamamdır, kolay gelsin. Neden bende döngüye giriyor hiçbir fikrim yok.Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli Ctrl+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.
Koneko Toujou
Üstün
Cloudflare her daim vardı, yalnızca herkese açık konuma getirmiyorduk. Bu defa öyle yapmamız gerekti![]()
İlk defa karşılaştığım için yok sanıyordum. Bilgilendirme için teşekkürler.
Sanırım saldırılar bitti, hiçbir sorun yok gibi gözüküyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.