Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Techolay'a giriyorum, Cloudflare doğrulaması beni rahat bırakmıyor. Sürekli döngüye girdiği için CTRL+F5 ile bypass etmem gerekiyor. Diğer sitelerde -XenForo ve Cloudflare kullananlarda da- bir sorun yok, sorun Techolay ile mi alakalı yoksa benimle mi?

1712674325493.webp

Çözüm
Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli Ctrl+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.
Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli CTRL+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.

Hocam UAM aktif olunca saldırı işe yaramıyor galiba doğru muyum?

Sanırım saldırılar bitti, hiçbir sorun yok gibi gözüküyor.

Sanırım bitti.

Artı -3 Eksi
Saldırı var ve bu yüzden Cloudflare'ı herkese açık konuma getirdim. Döngüye girme olayını da normalde yaşamamanız gerek, sürekli CTRL+F5 atmak yerine bir defa düzgünce yüklenmesini beklemeniz çözmeli aslında.

Hocam bu saldıranlara dava açma vb. bir durum oluyor mu?

Bu arada dilediğin kadar zorla dostum, herkesin elindeki kaynak bir şekilde tükenecek. Ayrıca saldırman yararıma, birazcık bilgi edinmiş oluyoruz kullandığınız Asn'ler hakkında ;)

Zorlamıyacağım, benim kimse ile bir derdim veya sorunum yok sadece Recep hocamın aşağılayıcı üslübü beni biraz kızdırdı. Eğer zorlarsam emin olun "techolay.net" diye bir alan adı kalmaz. Hayırlı forumlar.

Kapatabilirsiniz korumayı insanları artık uğraştırmanın lüzümü yok vurmuyacağım.

Artı -10 Eksi
Zorlamıyacağım, benim kimse ile bir derdim veya sorunum yok sadece Recep hocamın aşağılayıcı üslübü beni biraz kızdırdı. Eğer zorlarsam emin olun "techolay.net" diye bir alan adı kalmaz. Hayırlı forumlar.

O hâlde şunu söyleyeyim, tek bir bireye karşın sinirle davranış sergilerseniz elinize geçecek şeyi düşünün. Şu an elinize neyin geçtiğini bir düşünün ve neden bunu gerçekleştirdiğinizi düşünün. Bir siteye DDoS atmak zor değil, ortalık botnet kaynıyor. Evimde kuracağım sistemlerle bile ben de oturup bir yere saldırı gerçekleştirebilirim, gerçekleştiremez değilim fakat yapmıyorum çünkü bunu yapmak bana bir şey katmayacak.

Keskin sirke küpüne zarar sözleri böyle bir vaziyette oldukça doğru oluyor. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimidir, size de hayırlı forumlar ve hayırlı bayramlar dilerim :)

Ufak bir bilgilendirme de gerçekleştireyim, @FiddLer adlı arkadaşımız sinirle hareket edip sebepsiz bir olay gerçekleştirmiş olabilir fakat kendisinin profiline hiç hoş olmayan şeyler yazıldığıyla karşılaştım. Ona yakıştırmadığınız şeyin daha da kötüsünü sizler yaptınız, bunu yapanlara da cezasını verdim. Ayrıca kendisinin profilini de genel görünüme kapattım, dilerse kendisi açabilir fakat hoş olmayan şeyleri görünce kapalı tutmak gerektiğini düşündüm. Umarım bu olayı da burada bitirir ve geride bırakırız. Herkese iyi Sosyaller dilerim 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.