Tüm forum sitelerinde eksikliğini hissettiğim bir öneride bulunmak istedim. İlk bakışta çılgınca gelebilir ama Techolay Sosyal'de ikinci el/sıfır (şimdilik teknoloji) ürünlerin alışverişi yapılsa nasıl olurdu acaba? Böyle bir şey mümkün mü sizce? Eğer yapılırsa (sahibinden sitesi gibi tekelleşmiş bir durumdan kurtulmak adına), devrim niteliğinde bir şeyi başarmış olurduk diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda fikirleri nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tehlikeli.
Koneko Toujou
Üstün
Benim de aradığım bir özellik. Umarım gelirse de mesaj sayısı çok fazla gerekmez.
Bence de olmali. En azindan guvenilir sosyal uyeleriyle alisveris yapmis oluruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el şu anlık gelmeyecekmiş:
techolay.net
2. el kategorisi olacak mı?
Planlar arasinda var mi? Etkilesim acisindan iyi olabilir diye dusunuyorum.
- Makaleler
- 4
Kural 30'da yasak denilse de acilacagi konusunda bir plan var ki acildiginda yapilabilir diye belirtilmis.
Ben de açmıştım ekstra 2. el kısmı ne zaman gelecek?
Sosyalde arattım var mı benzer konu diye ama gözümden kaçmış sanırımBen de açmıştım ekstra 2. el kısmı ne zaman gelecek?
Elma ısıran
Üstün
İkinci el kategorisi için kimlik doğrulama şartı tek çözüm.Benim de aradığım bir özellik. Umarım gelirse de mesaj sayısı çok fazla gerekmez.
- Makaleler
- 50
Henuz cok kucuk sayilabilecek bir forum icin ikinci el kategorisinin bu kadar erken gelmesi bana gore mantiksiz. Her konuda benzer uyeleri goruyoruz ve cogu da birbirinin arkadasi ve Discord'dan konusuyor. Bunun icin de kategori acmaya gerek yok 
Yeni konular
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-