Henuz cok kucuk sayilabilecek bir forum icin ikinci el kategorisinin bu kadar erken gelmesi bana gore mantiksiz. Her konuda benzer uyeleri goruyoruz ve cogu da birbirinin arkadasi ve Discord'dan konusuyor. Bunun icin de kategori acmaya gerek yok :D
Hocam neden küçümsüyorsunuz forumun küçüklüğünü. Unutmayın doğru atılan küçük adımlar büyük zaferler getirir.

Hocam neden küçümsüyorsunuz forumun küçüklüğünü. Unutmayın doğru atılan küçük adımlar büyük zaferler getirir.

Sosyal'e kayitli kac uye var? 10 bin bile yoktur. Kucukten kasit bu, dalga gecme manasinda degil. Burasi cok yeni ve cok kucuk, gelisme asamasinda bir forum. İkinci el kategorisi icin erken ve olmasi gereken de bu.

Sosyal'e kayitli kac uye var? 10 bin bile yoktur. Kucukten kasit bu, dalga gecme manasinda degil. Burasi cok yeni ve cok kucuk, gelisme asamasinda bir forum. İkinci el kategorisi icin erken ve olmasi gereken de bu.
Doğru ve akıllıca yapılan bir reklamla milyonlara ulaşılabilir. Bu sadece basit bir örnek. Doğru atılan adımlarla başarılamayacak hiçbir şey yoktur bence. Olumlu bir sonuç alınmasa da, bunu denemek bile başarıdır bana göre :cool:

Doğru ve akıllıca yapılan bir reklamla milyonlara ulaşılabilir. Bu sadece basit bir örnek. Doğru atılan adımlarla başarılamayacak hiçbir şey yoktur bence. Olumlu bir sonuç alınmasa da, bunu denemek bile başarıdır bana göre :cool:
Technopat'in uye sayisi Techolay'dan 120 kat daha fazla, ona ragmen orada boyle bir patlama yok. Kusura bakmayin ama hayalperestlige gerek yok. Ayrica Ikinci El Kategorisi oyle sandiginiz gibi milletin ufkunu genisletecek veya gelisime acik bir kategori degil. Alt tarafi elindeki urunleri satacagin ve sadece alici-satici baginin olusacagi durumda mesaj yazilacak bir kategoriden ibaret. Ne bir bilgi paylasimi var ne de tartisma konusu.

Technopat'in uye sayisi Techolay'dan 150 kat daha fazla, ona ragmen orada boyle bir patlama yok. Kusura bakmayin ama hayalperestlige gerek yok. Ayrica Ikinci El Kategorisi oyle sandiginiz gibi milletin ufkunu genisletecek veya gelisime acik bir kategori degil. Alt tarafi elindeki urunleri satacagin ve sadece alici-satici baginin olusacagi durumda mesaj yazilacak bir kategoriden ibaret. Ne bir bilgi paylasimi var ne de tartisma konusu.
Hocam zaten önerinin mantığı da ikinci el ürün alışverişi adı üstünde yani. Kimsenin ufkunu açmasını, Einstein aydınlanması yaratmasını beklemiyoruz:D Bir kişiye bile güvende ve huzurlu bir alışveriş ortamı yaratılabilmesi bile, o kişiye oldukça fayda vereceğini düşünüyorum. Tekrardan altını çiziyorum bu sadece bir öneriydi olur ya da olmaz onu bilemem.

Büyük ihtimalle olmaz. Zaten bu öneriden önce ikinci el bölümünün ilerleyen zamanlarda geleceği planlanıyordu. Bir şey değişmeyecek. İkinci el bölümünün eklenmesi için belirli bir kitlenin belirli bir zaman içerisinde oluşması şart.

Olaylara realist yaklaşırsak daha isabetli düşünmüş oluruz. Kolay gelsin.

Bir kişiye bile güvende ve huzurlu bir alışveriş ortamı yaratılabilmesi bile, o kişiye oldukça fayda vereceğini düşünüyorum.
Pekala, olaya dis gozden bakalim. 600.000 uyesi olan bir forumda mi alici/satici olmak istersin yoksa 5.000 uyesi olan bir forumda mi? Dis gozun verecegi cevabi soyleyeyim, 600.000 uyeli forum.