Koneko Toujou
Üstün
İkinci el kategorisi için kimlik doğrulama şartı tek çözüm.
Öyle bir sistem gelirse de 18 yaş sınırı olmasın sadece kimlik doğrulaması olsun
ne kadar bahtsızsam hiçbir şartı karşılayamıyorum.
İkinci el kategorisi için kimlik doğrulama şartı tek çözüm.
Öyle bir sistem gelirse de 18 yaş sınırı olmasın sadece kimlik doğrulaması olsun.
ne kadar bahtsızsam hiçbir şartı karşılayamıyorum.![]()
Hocam neden küçümsüyorsunuz forumun küçüklüğünü. Unutmayın doğru atılan küçük adımlar büyük zaferler getirir.Henuz cok kucuk sayilabilecek bir forum icin ikinci el kategorisinin bu kadar erken gelmesi bana gore mantiksiz. Her konuda benzer uyeleri goruyoruz ve cogu da birbirinin arkadasi ve Discord'dan konusuyor. Bunun icin de kategori acmaya gerek yok![]()
Hocam neden küçümsüyorsunuz forumun küçüklüğünü. Unutmayın doğru atılan küçük adımlar büyük zaferler getirir.
Doğru ve akıllıca yapılan bir reklamla milyonlara ulaşılabilir. Bu sadece basit bir örnek. Doğru atılan adımlarla başarılamayacak hiçbir şey yoktur bence. Olumlu bir sonuç alınmasa da, bunu denemek bile başarıdır bana göreSosyal'e kayitli kac uye var? 10 bin bile yoktur. Kucukten kasit bu, dalga gecme manasinda degil. Burasi cok yeni ve cok kucuk, gelisme asamasinda bir forum. İkinci el kategorisi icin erken ve olmasi gereken de bu.
Technopat'in uye sayisi Techolay'dan 120 kat daha fazla, ona ragmen orada boyle bir patlama yok. Kusura bakmayin ama hayalperestlige gerek yok. Ayrica Ikinci El Kategorisi oyle sandiginiz gibi milletin ufkunu genisletecek veya gelisime acik bir kategori degil. Alt tarafi elindeki urunleri satacagin ve sadece alici-satici baginin olusacagi durumda mesaj yazilacak bir kategoriden ibaret. Ne bir bilgi paylasimi var ne de tartisma konusu.Doğru ve akıllıca yapılan bir reklamla milyonlara ulaşılabilir. Bu sadece basit bir örnek. Doğru atılan adımlarla başarılamayacak hiçbir şey yoktur bence. Olumlu bir sonuç alınmasa da, bunu denemek bile başarıdır bana göre![]()
Hocam zaten önerinin mantığı da ikinci el ürün alışverişi adı üstünde yani. Kimsenin ufkunu açmasını, Einstein aydınlanması yaratmasını beklemiyoruzTechnopat'in uye sayisi Techolay'dan 150 kat daha fazla, ona ragmen orada boyle bir patlama yok. Kusura bakmayin ama hayalperestlige gerek yok. Ayrica Ikinci El Kategorisi oyle sandiginiz gibi milletin ufkunu genisletecek veya gelisime acik bir kategori degil. Alt tarafi elindeki urunleri satacagin ve sadece alici-satici baginin olusacagi durumda mesaj yazilacak bir kategoriden ibaret. Ne bir bilgi paylasimi var ne de tartisma konusu.
Pekala, olaya dis gozden bakalim. 600.000 uyesi olan bir forumda mi alici/satici olmak istersin yoksa 5.000 uyesi olan bir forumda mi? Dis gozun verecegi cevabi soyleyeyim, 600.000 uyeli forum.Bir kişiye bile güvende ve huzurlu bir alışveriş ortamı yaratılabilmesi bile, o kişiye oldukça fayda vereceğini düşünüyorum.
Realist açıdan bakarsak haklısın ama mantıklı açıdan bakarsak, eğer ben bir ürünü satmak istiyorsam elimdeki tüm seçenekleri değerlendirirdim.600.000 uyesi olan bir forumda mi alici/satici olmak istersin yoksa 5.000 uyesi olan bir forumda mi?