Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamzademir1

Yetkin
Yer
Türkiye
Technopat'tan Techolay sitesine 3 Ocak 2024 tarihinde geçtim.

Techolay'da bazı kullanıcılarda "Tanınmış Üye" yazıyor fakat bende yazmıyor. Technopat'ı 20 Nisan 2022 tarihinden beri kullanıyorum ve Centipatım. Bende neden yazmıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
45 puan aldıktan sonra geliyor o ibare.
Tanınmış üye olmak için 100 mesaja sahip olmanız gerekli. 100 mesaja ulaştığınızda otomatik olarak veriliyor diye biliyorum.
Hayır. Benim mesaj sayım 70 ama “Tanınmış Üye” bende de var. 50 puan alman lazım, bu da çözüm sayısı, 1 ay ödülü, mesaj sayısı falan bunlarla verilen puanlarla geldi bana.

Hayır. Benim mesaj sayım 70 ama “Tanınmış Üye” bende de var. 50 puan alman lazım, bu da çözüm sayısı, 1 ay ödülü, mesaj sayısı falan bunlarla verilen puanlarla geldi bana.
Doğru. Baktım bende. Eskiden 100 mesajda geldi diye hatırlıyordum. Düzelttim.

@Qhan Galiba 100 mesaj olunca veriliyormuş tanınmış üye? Anlamadım ben. Hem 100 mesaj hem 50 puanda mı veriliyor acaba?

Mesaj sayısı ünvanı etkilemiyor olmalı, her ne kadar tam emin olmasam da. Puan bazlı bir sistem olmalı (?).

45 puana ulaşan görmemiştim, belki sınır 50 değil de 45'tir. 40'ı görüp görmediğimi hatırlamıyorum, ona yorum yapamadım.

45 puana ulaşan görmemiştim, belki sınır 50 değil de 45'tir. 40'ı görüp görmediğimi hatırlamıyorum, ona yorum yapamadım.
40 değil sanırım. 40 olup "Aktif üye" olan var.
Screenshot_20240201_142144_Chrome.webp