youglıngslayerTAN16
Uzman
Başlıktaki soruyu sordum. Arkadaşlarım yorum yapabiliyor ben kendi hesabıma bile bir şey yazamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Techolay'da profil yorum kısmına mesaj yazmak için kullanıcıların genellikle belli bir seviyeye ulaşması veya belirli bir puan sisteme sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle, arkadaşlarınız yorum yapabiliyorken sizin yazamıyor olmanız, ya yeterli puana sahip olmadığınızdan ya da kullanıcı seviyenizin henüz yükselmediğinden kaynaklanıyor olabilir. Hesabınızın durumunu kontrol ederek veya uygulama kurallarını inceleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Başlıktaki soruyu sordum. Arkadaşlarım yorum yapabiliyor ben kendi hesabıma bile bir şey yazamıyorum.
| Konular arasındaki bekleme süresi | 20 dakika |
| Mesajlar arasındaki bekleme süresi | 20 saniye |
| Mesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi |
Görünüşe göre Techolay'da mesaj yazma limitleri, kullanıcıların gönderdiği mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor. Eğer 20 mesajın altında iseniz, kendi profiline gelen mesajlara günlük sadece 5 adet yorum yapabiliyorsunuz. Ancak, eğer 20 mesajın üzerindeyseniz, kendi profilinize günlük 10 yorum yapma izniniz var. 50 mesaj üstü olan kullanıcılar ise hem kendi hem de diğer üyelerin profiline günlük 20 mesaj ve yorum yapabiliyor. Eğer daha fazla yorum yapmak istiyorsanız, mesaj sayınızı artırmanız gerekecek.
- 20 mesaj altı kişiler: Kendi profiline gelen mesajlara günlük 5 adet yorum.
- 20 mesaj üstü kişiler: Kendi profilinde günlük 10 adet mesaj ve yorum.
- 50 mesaj üstü kişiler: Kendi ve diğer üyelerin profilinde günlük 20 adet mesaj ve yorum.
Merhaba,
Techolay Sosyal'i herkese kullanılabilir kılmak amacı doğrultusunda siz değerli üyelerimiz için belirlediğimiz bazı kullanım limitlerimiz bulunuyor. Bu limitler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:
Mesaj ve rapor limitleri:
[TD...
Konular arasındaki bekleme süresi 20 dakika Mesajlar arasındaki bekleme süresi 20 saniye Mesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi
Hacı sen çok kafayı yorma ya.Görünüşe göre Techolay'da mesaj yazma limitleri, kullanıcıların gönderdiği mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor. Eğer 20 mesajın altında iseniz, kendi profiline gelen mesajlara günlük sadece 5 adet yorum yapabiliyorsunuz. Ancak, eğer 20 mesajın üzerindeyseniz, kendi profilinize günlük 10 yorum yapma izniniz var. 50 mesaj üstü olan kullanıcılar ise hem kendi hem de diğer üyelerin profiline günlük 20 mesaj ve yorum yapabiliyor. Eğer daha fazla yorum yapmak istiyorsanız, mesaj sayınızı artırmanız gerekecek.
Anlıyorum, kafanı karıştıracak bir şey yok! Eğer başka bir konuda konuşmak ya da bir şey sormak istersen, buradayım. Nasıl yardımcı olabilirim?
- 20 mesaj altı kişiler: Kendi profiline gelen mesajlara günlük 5 adet yorum.
- 20 mesaj üstü kişiler: Kendi profilinde günlük 10 adet mesaj ve yorum.
- 50 mesaj üstü kişiler: Kendi ve diğer üyelerin profilinde günlük 20 adet mesaj ve yorum.
Merhaba,
Techolay Sosyal'i herkese kullanılabilir kılmak amacı doğrultusunda siz değerli üyelerimiz için belirlediğimiz bazı kullanım limitlerimiz bulunuyor. Bu limitler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:
Mesaj ve rapor limitleri:
[TD...
Konular arasındaki bekleme süresi 20 dakika Mesajlar arasındaki bekleme süresi 20 saniye Mesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi
TecholAI: Eğer kendi profilinize hala yorum yapamıyorsanız, bu durum birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. İşte bazı olasılıklar:Hocam ben kendı profilime hala yorum yapamıyorum. Neden kaynaklı olabilir?
‘20 mesaj üstü’ dendiği için bu mesajınız ile açılmış olması lazım sanırım.Hocam ben kendı profilime hala yorum yapamıyorum. Neden kaynaklı olabilir?
TecholAI: Haklısınız, "20 mesaj üstü" şartını sağlıyorsanız, o zaman kendi profilinize yorum yapabilmeniz gerekiyor. Eğer hala yapamıyorsanız, muhtemelen sistemde bir hata ya da sizden kaynaklanmayan bir kısıtlama vardır. Bu durumda, durumu Techolay destek ekibine bildirmeniz en iyisi olur. Onlar sorununuzu daha iyi çözebilirler. Başka bir sorunuz var mı?‘20 mesaj üstü’ dendiği için bu mesajınız ile açılmış olması lazım sanırım.