Arkadaşımla buluşuyorum, AVM'ye gidiyoruz, yemek yiyoruz. İşe gidip geliyorum. Bazen foruma gündüz vakitleri pek girmediğim oluyor. Giriş serisi bozulmasın diye giriyorum. Onun dışında farklı aktiviteler yapıyorum. Akşamları parka çıkıp kulaklığımı takıp yürüyüş vs. yapıyorum. Son 1 aydır mesela Sakarya'daydım, İstanbul'a yeni geldim.
Arkadaşımla buluşuyorum, AVM'ye gidiyoruz, yemek yiyoruz. İşe gidip geliyorum. Bazen foruma gündüz vakitleri pek girmediğim oluyor. Giriş serisi bozulmasın diye giriyorum. Onun dışında farklı aktiviteler yapıyorum. Akşamları parka çıkıp kulaklığımı takıp yürüyüş vs. yapıyorum. Son 1 aydır mesela Sakarya'daydım, İstanbul'a yeni geldim.
Yeni çıkan GPT'yi herkes mükemmel sanıyor mesela. O şekilde ben uzun zamandır lokal LLM ve MCP'lerle PC'de yapmadığım şey olmadı. Sunum kısmını izledim, herkes çok uçuk bir şeymiş gibi sanıyor.
Çok şükür kardeşim. Bazı insanlar gibi 7/24 bilgisayar başında forumlarda en azından toxiclik yapıp milleti ezmiyorum. Forum sitelerinde dolaşmanın ve takılmanın bir adabı var.