Hep dutluktu buralar. Şakası bir yana değişen çok bir şey yok, gelişmeye devam ediyor.
Detaylar
Kim cevapladı?EmirBey 2
Uzman
Peki buralarda hangi ilmi tartışma ve munazaralar dönüyor?Hep dutluktu buralar. Şakası bir yana değişen çok bir şey yok, gelişmeye devam ediyor.
Hocam ben lise terkim ya bana sormasanız bunları.Peki buralarda hangi ilmi tartışma ve munazaralar dönüyor?
GodOfWar 101
Üstün
Arkadaşımla buluşuyorum, AVM'ye gidiyoruz, yemek yiyoruz. İşe gidip geliyorum. Bazen foruma gündüz vakitleri pek girmediğim oluyor. Giriş serisi bozulmasın diye giriyorum. Onun dışında farklı aktiviteler yapıyorum. Akşamları parka çıkıp kulaklığımı takıp yürüyüş vs. yapıyorum. Son 1 aydır mesela Sakarya'daydım, İstanbul'a yeni geldim.
EmirBey 2
Uzman
Olsun ya eğitim sadece okulda mı... Ben de üniversiteye gitmedim mesela. Hayat bir gelişimdir...
Güzel bir hayatiniz var gibi.Arkadaşımla buluşuyorum, AVM'ye gidiyoruz, yemek yiyoruz. İşe gidip geliyorum. Bazen foruma gündüz vakitleri pek girmediğim oluyor. Giriş serisi bozulmasın diye giriyorum. Onun dışında farklı aktiviteler yapıyorum. Akşamları parka çıkıp kulaklığımı takıp yürüyüş vs. yapıyorum. Son 1 aydır mesela Sakarya'daydım, İstanbul'a yeni geldim.
Şaka yaptım. Bitirdim liseyi de üniversite okumadım.Olsun ya eğitim sadece okulda mı... Ben de üniversiteye gitmedim mesela. Hayat bir gelişimdir...
Güzel bir hayatiniz var gibi.
Utku92 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Yeni çıkan GPT'yi herkes mükemmel sanıyor mesela. O şekilde ben uzun zamandır lokal LLM ve MCP'lerle PC'de yapmadığım şey olmadı.Peki buralarda hangi ilmi tartışma ve munazaralar dönüyor?
GodOfWar 101
Üstün
Çok şükür kardeşim. Bazı insanlar gibi 7/24 bilgisayar başında forumlarda en azından toxiclik yapıp milleti ezmiyorum. Forum sitelerinde dolaşmanın ve takılmanın bir adabı var.
EmirBey 2
Uzman
Olsun normal bir durum.Şaka yaptım. Bitirdim liseyi de üniversite okumadım.
ddakbrother 39
Başarılı
Modlar mesajlarda xbox yazdığımız için ''XBOX'' olarak düzeltmediği sürece gayet zevk alarak her gün kullanıyorum burayı.
Yeni konular
-
-
Thermalright Frozen Warframe 420 fanları değiştirilebilir mi?
- RipBattlefield
-
Ev ve Yaşam LEGO 76924 Speed Champions Mercedes AMG G 63 ve SL 63 | 1.999 TL
- michaelscofield
-
-
-