- Makaleler
- 10
Kategoriler arasında nerede. Orada bulamadim
Özel olmazsa 30lu yaşlardasınız diye tahmin ettim ama. Doğru mu tahmin ettim bilmiyorumÇok fazla arkadaşım yok; fakat az arkadaş olması hayatında her zaman bir artıdır, bunu unutmayın. Benim sadece hayatta takıldığım 3-4 arkadaşım ve bir de kız arkadaşım var. Bana yetiyor. Eskiden yeteri kadar çevrem vardı ama hepsi evlendi gitti, kimisi yurt dışına çıktı, kimisi bize sırtını döndü, ama takmıyorum fazla hiçbir şeyi. O yüzden kafam dağılsın diye foruma girip yani şu yazıyı yazmak bile beni rahatlatıyor.
Özel olmazsa 30'lu yaşlardasınız diye tahmin ettim ama. Doğru mu tahmin ettim bilmiyorum
Peki. Güzel hayatlar yaşamak dileğiyle diyelim. Ben de bisiklet suruyordum. Sahil kenarinda bir yerde oturup su ve çay içerken bu başlığı actim. Kalkayim yoluma devam edeyim.
Merhabalar tekrardan. Sorun çözme kısmına tekrar değineyim istedim. Ben aşırı fazla olmasa da dış siyaset, tarih, felsefe, din gibi konularla ilgilenmeye çalışıyorum ama bir içerik üretecek kadar yokum sanırım.İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin.
Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan.
Yazdığım yazı da şu:Peki. Güzel hayatlar yaşamak dileğiyle diyelim. Ben de bisiklet suruyordum. Sahil kenarinda bir yerde oturup su ve çay içerken bu başlığı actim. Kalkayim yoluma devam edeyim.
Merhabalar tekrardan. Sorun çözme kısmına tekrar değineyim istedim. Ben aşırı fazla olmasa da dış siyaset, tarih, felsefe, din gibi konularla ilgilenmeye çalışıyorum ama bir içerik üretecek kadar yokum sanırım.
Turkiyenin Ortadoğu politikası ve savaş diplomasisi içerikli bir yazı yazmıştım hiç okunmadi herhalde. Çünkü hiç geri dönüş almadım.
Yazdığım yazı ve hiç cevap gelmemesi konusunda bir görüş paylaşmıştım bakabilir misin tekrar?
GüzelmişAz önce bir tane programı crack'ledim yapay zeka ile. Şu anda çok mutluyum.![]()