Techolay'da yavaşlık mı var?

Bu çalışmalar ne zaman tamamlanır acaba? Netvay’dan deneme amaçlı kiraladığım VDS sunucum, 6. gününde 7. kez kesinti yaşamaktayım. Sunucuyu e-posta hizmeti için kullandığımdan, bazı e-postaların bana ulaşmama ihtimali beni biraz endişelendiriyor.

Merhaba,

Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz. Aktif olarak ek port takviyeleri sağlanıyor şu anda daha stabil sonuçlar görmekteyiz.

İyi çalışmalar.

Bu mesajı gönderdikten sonra 2 dakika boyunca Techolay'a erişemedim.

Tamamdır beklemedeyiz. İyi çalışmalar dilerim.

2 gündür hatta özellikle bugün öğleden sonra inanılmaz yavaştı ama şu an düzeldi gibi, hayırlısı olsun.

Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz.
Bu mesajınızdan saat 02:47'ye kadar siteye stabil erişim sağlayamadık. Bu arada, bu sayfaya girebilmek için 70-80 saniye bekledim.

Ekleme: Bu mesajımda yazım hatası yapmışım. Gönderdiğim gibi düzenlemek istedim ancak sunucu hatası aldım ve yine 2 dakika bekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…