Siteye kaç aydır girmiyorum, bu olaylar hâlâ var mıymış?
Detaylar
Kim cevapladı?emre259
Uzman
Bir ara stabildi. @Stereo.Luigi99
- Makaleler
- 14
Bu çalışmalar ne zaman tamamlanır acaba? Netvay’dan deneme amaçlı kiraladığım VDS sunucum, 6. gününde 7. kez kesinti yaşamaktayım. Sunucuyu e-posta hizmeti için kullandığımdan, bazı e-postaların bana ulaşmama ihtimali beni biraz endişelendiriyor.Şu anda daha stabil bir altyapı kurmuş bulunmaktayız ve Aurologic firması üzerinde anonslarımızın tamamlanmasını beklemekteyiz.
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Merhaba,
Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz. Aktif olarak ek port takviyeleri sağlanıyor şu anda daha stabil sonuçlar görmekteyiz.
İyi çalışmalar.
www.netvay.com
Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz. Aktif olarak ek port takviyeleri sağlanıyor şu anda daha stabil sonuçlar görmekteyiz.
İyi çalışmalar.
NetVay Bilişim Hizmetleri
NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruz
- Makaleler
- 14
Bu mesajı gönderdikten sonra 2 dakika boyunca Techolay'a erişemedim.Bu çalışmalar ne zaman tamamlanır acaba? Netvay’dan deneme amaçlı kiraladığım VDS sunucum, 6. gününde 7. kez kesinti yaşamaktayım. Sunucuyu e-posta hizmeti için kullandığımdan, bazı e-postaların bana ulaşmama ihtimali beni biraz endişelendiriyor.
Tamamdır beklemedeyiz. İyi çalışmalar dilerim.Merhaba,
Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz. Aktif olarak ek port takviyeleri sağlanıyor şuanda daha stabil sonuçlar görmekteyiz.
İyi çalışmalar.
![]()
NetVay Bilişim Hizmetleri
NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruzwww.netvay.com
- Makaleler
- 14
Bu mesajınızdan saat 02:47'ye kadar siteye stabil erişim sağlayamadık. Bu arada, bu sayfaya girebilmek için 70-80 saniye bekledim.Büyük ölçüde tüm sorunlar düzeltildi gün içersinde hiç bir sorun kalmayacağını ön görmekteyiz.
Ekleme: Bu mesajımda yazım hatası yapmışım. Gönderdiğim gibi düzenlemek istedim ancak sunucu hatası aldım ve yine 2 dakika bekledim.