Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Telefona 220v verdim
Evde canım sıkıldı yapacak bir şey bulamadım. Bende gittim iPhone SE 2016 32 GB cihaza 220v direk olarak bağladım. Kablo olarak lightning to AC çevirici yaptım el yapımı.
Monitörü yalıyorum sorun olur mu?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. Soru belli zaten. Haftalık olarak LG UltraGear 24GL600F 144Hz 1 ms model monitörümü dilimle yalıyorum. Islak mendil kullanınca iz kalıyor. İleride büyük hastalık kapar mıyım? 1 aydır yapıyorum şu an sorunum yok.
- Makaleler
- 1
Çerezinizi hazırlayın.
techolay.net
Monitörde görüntü gitmesi
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.
BIOS'a virüs bulaşabilir mi? Cevap: Evet!
Selam arkadaşlar, Gigabyte B550M-K anakartımın BIOS'unda ve RX 6700 XT ekran kartının Firmware'inde bulduğum virüslerle ilgili bir video çektim. Umarım bilgilendirici ve açıklayıcı olmuştur. Bilgisayarımda tespit ettiğim BIOS virüsü ile ilgili açtığım Reddit konuları: Çoğunlukla...
SF26
Üstün
U-Usta 6S'in günahı neydi?Telefona 220v verdim
Evde canım sıkıldı yapacak bir şey bulamadım. Bende gittim iPhone SE 2016 32 GB cihaza 220v direk olarak bağladım. Kablo olarak lightning to AC çevirici yaptım el yapımı.techolay.net
Benden 2 tane.Monitörü yalıyorum sorun olur mu?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. Soru belli zaten. Haftalık olarak LG UltraGear 24GL600F 144Hz 1 ms model monitörümü dilimle yalıyorum. Islak mendil kullanınca iz kalıyor. İleride büyük hastalık kapar mıyım? 1 aydır yapıyorum şu an sorunum yok.techolay.net
- Makaleler
- 9
*iPhone SE.
Tek sucu Wi-Fi açmaması.
- Makaleler
- 4
Rehber: Telefon Nasıl Sıfırlanır?
Telefonunuz arandığında ekran siyah kalıyorsa bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Telefonunuzu kapatın. 2. Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basılı tutun, açılıncaya kadar bekleyin. 3. Başlangıç ekranı görünecek. 4. Kurtarma modunu görene kadar Ses Kısma tuşuna...
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu konuyu ilk defa gördüm, harikaymış.Çerezinizi hazırlayın.
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.techolay.net
Eki Görüntüle 62990
Recep abiye gıcıklığım tutuyor bazen. Ulan gelsem karşına ana bacı girişsem, seni internetten taciz etsem dava yok. Bu konuda sondan 2. mesajdaki videoda adam küfür ediyor, demek ki nasibini almamış. Bir dava açsanda içimizin yağları erise.Çerezinizi hazırlayın.
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.techolay.net
Eki Görüntüle 62990
Ahahah yine aynı adam.BIOS'a virüs bulaşabilir mi? Cevap: Evet!
Selam arkadaşlar, Gigabyte B550M-K anakartımın BIOS'unda ve RX 6700 XT ekran kartının Firmware'inde bulduğum virüslerle ilgili bir video çektim. Umarım bilgilendirici ve açıklayıcı olmuştur. Bilgisayarımda tespit ettiğim BIOS virüsü ile ilgili açtığım Reddit konuları: Çoğunlukla...techolay.net
Adam 5 ekran kartı, 10 anakart değiştirmiş yine apex legends oynayamamış. Yani ne diyelim şimdi?BIOS'a virüs bulaşabilir mi? Cevap: Evet!
Selam arkadaşlar, Gigabyte B550M-K anakartımın BIOS'unda ve RX 6700 XT ekran kartının Firmware'inde bulduğum virüslerle ilgili bir video çektim. Umarım bilgilendirici ve açıklayıcı olmuştur. Bilgisayarımda tespit ettiğim BIOS virüsü ile ilgili açtığım Reddit konuları: Çoğunlukla...techolay.net
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Techolay'daki en komik konu nedir?
Gülmekten yarılacağım konu arıyorum. Enginbey8108 vakasını okurken gülmekten ölmüştüm, çocuğun banının kalkmasını bekliyorum drama devam etmesi için. O sıraya kadar gülecek konu arıyorum.