Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu uzun süre sonra hortlattım ama iOS 26'da, iOS ve Safari sürümü 18.7 olarak gözüküyor. Şu anda oradan yazıyorum.

image0.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz tespit edilen tarayıcıları analiz edebilmemiz için test.teteos.net/browser adresinden açıklama girerek bize rapor göndermeniz gerekmektedir.

Chrome'dan yazmıyorum ama Chrome gözüküyor. Vivaldi kullanıyorum.

Chrome'dan yazmıyorum ama Chrome gözüküyor. Vivaldi kullanıyorum.
Sözde gizlilik adına bunu yapıyorlar:
Tespit edilemeyecek. Sunucuya bilerek yeterli bilgi vermiyorlar ve bunu gizlilik sanıyorlar.

Tavsiyem, daha profesyönel geliştiriciler tarafından üretilen tarayıcılar kullanın.

Konuyu uzun süre sonra hortlattım ama iOS 26'da, iOS ve Safari sürümü 18.7 olarak gözüküyor. Şu anda oradan yazıyorum.

Eki Görüntüle 218144
Bu düzeltilebilir duruyor. Bize web adresimizden rapor gönderirseniz çok sağlıklı olacaktır. Rapor gönderdiğinizde sitemiz, tarayıcınızın gönderdiği istek başlıklarını kaydedecek.

adresine girin ve en alttaki kutucuğa iOS 26 yazın. Ardından gönderin.

Windows Phone üzerinden yazıyorum, hangi logolar çikacak merak ettim.
Sizden de rapor ve kullandığınız tarayıcı adını rica edeceğim. 🙏

Son düzenleme:
Sözde gizlilik adına bunu yapıyorlar:

Tavsiyem, daha profesyönel geliştiriciler tarafından üretilen tarayıcılar kullanın.

Bu düzeltilebilir duruyor. Bize web adresimizden rapor gönderirseniz çok sağlıklı olacaktır. Rapor gönderdiğinizde sitemiz, tarayıcınızın gönderdiği istek başlıklarını kaydedecek.

adresine girin ve en alttaki kutucuğa iOS 26 yazın. Ardından gönderin.

Sizden de rapor ve kullandığınız tarayıcı adını rica edeceğim. 🙏
Yandex abi başka tarayıcısı yok zaten.

Nintendo Switch getirilebilir. Nintendo Switch'ten girdiğim zaman webkit haricinde hiç bir şeyi tespit etmemişti.

Nintendo Switch getirilebilir. Nintendo Switch'ten girdiğim zaman webkit haricinde hiç bir şeyi tespit etmemişti.
Tespit edilebiliyorsa neden olmasın? Dediğim gibi. Tespit edilemeyen tarayıcılardan https://test.teteos.net/browser adresine ziyaret etmeniz ve rapor göndermeniz gerek.

Bu formu, tarayıcınızın nasıl tespit edildiğinden tutun, web sunucusuna istek gönderirken gönderdiği tüm başlık verilerini sunucumuza kaydedecek şekilde kodladım.

1768402296957.webp

1768402428891.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.