Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulaştı, teşekkür ederim. Yandex User-Agent veren bir tarayıcı. Kullandığınız tarayıcının Yandex olduğundan emin misiniz? Gelen raporda "Internet Explorer Mobile 11" gibi görünüyor.

Ki onun da desteğini iyileştirebiliriz.

1768417136517.webp

Ulaştı, teşekkür ederim. Yandex User-Agent veren bir tarayıcı. Kullandığınız tarayıcının Yandex olduğundan emin misiniz? Gelen raporda "Internet Explorer Mobile 11" gibi görünüyor.

Ki onun da desteğini iyileştirebiliriz.

Eki Görüntüle 218309
Abi Explorer dediği bing adında bir tarayıcı ama kapanmış. Sadece google ve Yandex var. Google çok sınırlı, yandex yine çoğu düzgün siteye giriyor.

@Hasan Merkit Explorer'a tıklayınca yandex açıyor belki o yüzden olabilir, varsayılan tarayıcıyı Yandex yaptım 😁

Abi Explorer dediği bing adında bir tarayıcı ama kapanmış. Sadece google ve Yandex var. Google çok sınırlı, yandex yine çoğu düzgün siteye giriyor.

@Hasan Merkit Explorer'a tıklayınca yandex açıyor belki o yüzden olabilir, varsayılan tarayıcıyı Yandex yaptım 😁
Ben arama motoru ile karıştırdığınızı düşünüyorum şahsen. :/

Biraz geç bir cevap olacak ama emek veren herkesin ellerine sağlık.

Zamanında WordPress blogumda da buna benzer bir eklenti kullanıyordum (WP-UserAgent). Bu tarz şeyler biz teknoloji sever bünyeler için güzel şirinlikler. :)

Bu eski konu, telif hakkı incelemeleri amacıyla geri yüklenmiştir. Konu kilitli kalacaktır.

Güncel konu:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.