Garip olan sey bugun gun boyunca ara sira surekli girip bildirimlere bakmistim hic boyle hata yoktu. Acaba sizin erisiminiz engellenmis olabilir mi? Veya buna benzer bir sey.
Garip olan sey bugun gun boyunca ara sira surekli girip bildirimlere bakmistim hic boyle hata yoktu. Acaba sizin erisiminiz engellenmis olabilir mi? Veya buna benzer bir sey.
Bende de girilmiyordu. Genel galiba.Garip olan sey bugun gun boyunca ara sira surekli girip bildirimlere bakmistim hic boyle hata yoktu. Acaba sizin erisiminiz engellenmis olabilir mi? Veya buna benzer bir sey.
Ben de böyle çok ceza yedim. Fifa'da nasıl şekilli şukullu gol atılır diye bir konu vardı. Açıklamayı yazdım. Çocuk PS için sormuş. Ben ise PC için sandım. Ne yapılacağını yazdığım halde tek farklı şey L2 yerine E tuşu, D yerine kare tuşu yazmamaktı. Bu yüzden gereksiz mesajdan ceza yemiştim. İtiraz bile etmedim. 3 gündür burda takılıyorum. Bir eksiğimiz yok. Her şey güzel.
Ben de böyle çok ceza yedim. FIFA'da nasıl şekilli şukullu gol atılır diye bir konu vardı. Açıklamayı yazdım. Çocuk PS için sormuş. Ben ise PC için sandım. Ne yapılacağını yazdığım halde tek farklı şey L2 yerine E tuşu, D yerine kare tuşu yazmamaktı. Bu yüzden gereksiz mesajdan ceza yemiştim. İtiraz bile etmedim. 3 gündür burada takılıyorum. Bir eksiğimiz yok. Her şey güzel.![]()
Sebebi ne bunun? kaldırdılar mı?Eki Görüntüle 3923
Kendime kullanıcı ismim ile hakaret eden birisiyim (!)
Var tabii ki. Bir hizmeti kasıtlı olarak kullanılamaz hale getirmekten.
5237 sayılı TCK'nun 244/1. maddesi uyarınca “Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”
Bilmiyorum. Bi gireyim dedim bu çıktı karşıma. Rapor attım karşılık bile vermedi arkadaşlar.
Ben girmeye çalıştığımda direkt girdim ya bilemiyorum.Garip olan sey bugun gun boyunca ara sira surekli girip bildirimlere bakmistim hic boyle hata yoktu. Acaba sizin erisiminiz engellenmis olabilir mi? Veya buna benzer bir sey.