En iyi yetkili anketi

• Enes3078 (Forum Yöneticisi)

Oy: 13 12,6%
  • Leo (Geliştirici)

Oy: 6 5,8%
  • Lotr Manyağı (Moderatör)

Oy: 4 3,9%
  • Ma'at (Süpervizör)

• Recep Baltaş (Forum Sahibi)

Oy: 25 24,3%
  • Shaz (Moderatör)

Oy: 2 1,9%
  • Tarko (Moderatör)

Oy: 1 1,0%
  • Techmo (Moderatör)

• uintptr (Moderatör)

Oy: 9 8,7%
  • Yener K (Moderatör)

Oy: 32 31,1%
  • yusufklncc (Moderatör)

Oy: 3 2,9%

• Oy verenlerin toplamı
    103
  • Anket kapandı .
En iyi moderatör anketine tüm yönetimi yazmışsınız, ilginç olmuş. Leo geliştirici, Sosyal üzerindeki görevi konularınızla ilgilenmek değil. E Ma'at da moderatör değil. Bir de arka planı bilmeden elde edilecek seçim verileri çok yersiz ve saçma olacaktır. Yine de bakalım moderatörler kendilerine basacak mı oyları :D

Oylama ve en iyi mantığını tamamen yanlış buluyorum. Forumdaki moderatörler alınmadan önce belli şeylerden geçiyor. Bazen ufak hataları olabilir ama bizim de var. Dolayısıyla ben oyumu Recep Baltaştan yana kullanıyorum. Ama bu diğerleri kötü olduğu anlamına da gelmez. Her biri de ayrı kalitede insanlar. Yani puanlama veya oylamanın bir mantığı yok. Diğer arkadaşlara hakarettir.

Yener hocam önceki forumda da burada da gönlüme taht kurdu. Çok seviyorum kendisini. En iyi moderatör diye bir şey yok ayrıca, en sevdiğimi seçtim.

Oylama ve en iyi mantığını tamamen yanlış buluyorum. Forumdaki moderatörler alınmadan önce belli şeylerden geçiyor. Bazen ufak hataları olabilir ama bizim de var. Dolayısıyla ben oyumu Recep Baltaştan yana kullanıyorum. Ama bu diğerleri kötü olduğu anlamına da gelmez. Her biri de ayrı kalitede insanlar. Yani puanlama veya oylamanın bir mantığı yok. Diğer arkadaşlara hakarettir.

Konu kötü amaçla açılmamıştır. Zira amacımız zaten yönetimi kötülemek değil her şeye bir bahane bulup bir şey de yazmanıza gerek yok açıkçası. Bu forum da herkes iyi bütün yönetim kadrosu iyi amaç zaten ayın moderatörünü seçmek. :)

En iyi moderatör anketine tüm yönetimi yazmışsınız, ilginç olmuş. Leo geliştirici, Sosyal üzerindeki görevi konularınızla ilgilenmek değil. E Ma'at da moderatör değil. Bir de arka planı bilmeden elde edilecek seçim verileri çok yersiz ve saçma olacaktır. Yine de bakalım moderatörler kendilerine basacak mı oyları :D

Amaç zaten kadroyu kötülemek değil yanlış anlaşılmak istemem. Amaç en iyi moderatörü seçmek. Bütün yönetim iyi ona lafımız yok nasıl iş yerinde ayın elemanı seçiliyor burada da aklıma böyle bir konu geldi, açtım. :)