Stereo.Luigi99 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.440 Makaleler 40 Çözümler 22 Beğeniler 4.119 Yer Mantar Krallığı 1 Ocak 2024 #1 Lütfen bu alttaki şey olmasın çünkü leş gibi bir moda markası logosuna benziyor. Şu anda Techolay'ın ana sitesinde kullanılan logo bu. Recep Baltaş oylama gibi bir şeyi dile getirmişti, bu tür bir şey olmadan yeni logoya geçilmemeli. Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus. techolay.net Son düzenleme: 1 Ocak 2024 Artı 2 Eksi
Lütfen bu alttaki şey olmasın çünkü leş gibi bir moda markası logosuna benziyor. Şu anda Techolay'ın ana sitesinde kullanılan logo bu. Recep Baltaş oylama gibi bir şeyi dile getirmişti, bu tür bir şey olmadan yeni logoya geçilmemeli. Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus. techolay.net
KS KS Stereo.Luigi99 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.440 Makaleler 40 Çözümler 22 Beğeniler 4.119 Yer Mantar Krallığı 16 Ocak 2024 #22 An itibarıyla yeni logo Techolay Sosyal'e geçirildi, oylama sözü tutulsaydı keşke. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
dnzdev Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 239 Beğeniler 223 Yer İzmir 29 Ocak 2024 #23 Çok modern olmuş.