Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Lütfen bu alttaki şey olmasın çünkü leş gibi bir moda markası logosuna benziyor.
Şu anda Techolay'ın ana sitesinde kullanılan logo bu.

1704063197547.webp

Recep Baltaş oylama gibi bir şeyi dile getirmişti, bu tür bir şey olmadan yeni logoya geçilmemeli.

Son düzenleme:
Bu ekran görüntülerini de mesajıma ekleyecektim ama düzenlemekte geç kaldım. Yine de buraya ekliyorum. Logo önerisi falan değil, sadece can sıkıntısından yaptım.
Screenshot 2024-01-01 at 03-15-37 Teknoloji Haberleri Ürün İncelemeleri ve Dahası - Techolay.webp

Screenshot 2024-01-01 at 03-13-11 Techolay Sosyal.webp

Son düzenleme:
Profesyonel bir firmaya yaptıracaklarını söylemişlerdi.

Recep Baltaş'ın açıklaması şuydu en son. Konuya istinaden ilerleyen zamanda daha net bir karar alınmış olur kendilerinin de belirtmiş olduğu gibi. Ben kendimce bir öneri sundum ayrıca.
Öncelikle güzel dileklerini için teşekkürler. Logo için de elinize sağlık. Dediğiniz gibi mevcut logo biraz aceleyle oluşturuldu, ilerleyen zamanlarda daha iyi bir logoya geçme planımız var ama ben bir logo değişimi yaptıktan sonra onu her yerde kullanacağımızdan dolayı ilki gibi aceleye getirmek istemiyorum, Herkesin içine sinen bir logo olsun istiyorum. Bu bağlamda bu tasarım aklımızda olsun, ileride diğer logolarla birlikte oylamaya sunarız 🙏

Profesyonel bir firmaya para bayılmaya gerek yok. Burada gönüllü olarak o logoyu mükemmel bir şekilde yapacak onlarca kişi var. Tek bir konu açılması yeterli yönetim tarafından.

Katılıyorum. Bu işleri yapabilecek değerlendirme altında sunabileceğimiz bir alan ve imkanlar varken neden olmasın. Keza bunu Recep Baltaş söylemişti kendisi de ilerleyen zamanda bunu bir oylamaya sunabilirler genel olarak bir sunum olabilir, teklif olarak bizlerde gönüllüler olarak sunabiliriz elbette.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.