Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

schmebulock

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Philips marka bir 107 ekran televizyon var evde. Şu an D-Smart bağlı fakat ben stick akıllı TV aldım ikisini de bağlarım televizyona diye düşündüm ama televizyonda tek HDMI girişi var. Ben bu ikisini aynı anda nasıl bağlarım televizyona? Altta gönderdiğim ürün işimi görür mü?

Çözüm
Yapılan yoruma bakacak olursan işinizi görecek gibi:

Eski büyük ekran televizyonumuza bilgisayar ve uydu bağlamak için aldık. Tek seferde tek aygıt çalışmasına ihtiyaç duyduğumuz için beklentimizi karşıladı.

Tabi aynı anda ikisi birden görüntü veremez. Ya biri açık olacak, ya da diğeri.

Türkiyede yapılan yorumları dikkate almamak gerek... Dediğinizi yapabilirsiniz ama o ürünle değil. O ürün tek çıkışı birden fazla kaynağa vermek için var:

1734374485687.webp

HDMI Switch alacaksınız. Switch'e de iki cihazı birden bağlayıp hangisini TV'ye bağlamak isterseniz onun girişini aktif edeceksiniz.
Yanlış bilgi: Bir HDMI girişine Switch ile birden çok cihaz bağlanabilir.

Eski büyük ekran televizyonumuza bilgisayar ve uydu bağlamak için aldık. Tek seferde tek aygıt çalışmasına ihtiyaç duyduğumuz için beklentimizi karşıladı.

Türkiyede yapılan yorumları dikkate almamak gerek... Dediğinizi yapabilirsiniz ama o ürünle değil. O ürün tek çıkışı birden fazla kaynağa vermek için var:

1734374485687.webp

HDMI Switch alacaksınız. Switch'e de iki cihazı birden bağlayıp hangisini TV'ye bağlamak isterseniz onun girişini aktif edeceksiniz.

Çözüm
Bu daha işlevsel gibi üzerinde buton var öyle geçiş yapabiliyorsunuz. Sizin attığınız görüntüyü 2 ayrı ekrana yansıtmak için gibi gözüküyor.

https://amzn.eu/d/bRYmq3h

Eki Görüntüle 107839

Aslında bu da çift yönlü olabilir ama ürün kalitesiz duruyor görüntü gidip gelme yapabilir. Böyle dönüştürücüleri kalitesiz alınca can sıkıyor.