ghost4353

Gelişen
İyi akşamlar,

Okulların açılmasına 1 ay kaldı, tekelde iş buldum, klasik indir kaldır. Daha önce de başka bir yerde indir kaldır yaptığım için sorun olmayacaktır ama biraz mesafe sıkıntısı var. Sizce çalışmak mantıklı mı?

Tekel sahibi işinde gücünde biriyse neden olmasın ama sıkıntılı biriyse bu olabilir.

Ona göre karar ver.

İşinde gücünce bende tanıyorum yakından değil ama karı koca çalışıyolar sanmıyoum bir şey olacagını 1 ay şurada zaten.

Birileri gelip babanı aramanı istemezse gayet çalışılır.

Hocam babamı neden arasınlarki.

İşinde gücünce bende tanıyorum yakından değil ama karı koca çalışıyolar sanmıyoum bir şey olacagını 1 ay şurada zaten.

Hocam babamı neden arasınlarki.
2 sene önce Esenyurtta tekel bayide alacak verecek meselesi yüzünden tekelciyi vurdular, ondan önce Tarık Özerbay adlı şahıs tekelciye telefondan babasını aramasını kibar bir şekilde rica etmiş. Şakaya vurdum bu olayı.
Çok çetin yerde değilsen bu tarz durumlar yaşamazsın.

2 sene önce Esenyurtta tekel bayide alacak verecek meselesi yüzünden tekelciyi vurdular, ondan önce Tarık Özerbay adlı şahıs tekelciye telefondan babasını aramasını kibar bir şekilde rica etmiş. Şakaya vurdum bu olayı.
Çok çetin yerde değilsen bu tarz durumlar yaşamazsın.
Aslında o olay çok tuhaftı bayide ölen kişinin babası röportaj verirken aşırı sakindi. O olayda bir şey vardı da..