Detaylar
Kim cevapladı?Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Birileri gelip babanı aramanı istemezse gayet çalışılır.
Tekel sahibi işinde gücünde biriyse neden olmasın ama sıkıntılı biriyse bu olabilir.
Ona göre karar ver.
İşinde gücünce bende tanıyorum yakından değil ama karı koca çalışıyolar sanmıyoum bir şey olacagını 1 ay şurada zaten.
Birileri gelip babanı aramanı istemezse gayet çalışılır.
Hocam babamı neden arasınlarki.
@ghost4353, bir gönderme yapıyor.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
2 sene önce Esenyurtta tekel bayide alacak verecek meselesi yüzünden tekelciyi vurdular, ondan önce Tarık Özerbay adlı şahıs tekelciye telefondan babasını aramasını kibar bir şekilde rica etmiş. Şakaya vurdum bu olayı.İşinde gücünce bende tanıyorum yakından değil ama karı koca çalışıyolar sanmıyoum bir şey olacagını 1 ay şurada zaten.
Hocam babamı neden arasınlarki.
Çok çetin yerde değilsen bu tarz durumlar yaşamazsın.
2 sene önce Esenyurt'ta tekel bayide alacak verecek meselesi yüzünden tekelciyi vurdular, ondan önce tarık özerbay adlı şahıs tekelciye telefondan babasını aramasını kibar bir şekilde rica etmiş. Şakaya vurdum bu olayı.
Adana'yım
Aslında o olay çok tuhaftı bayide ölen kişinin babası röportaj verirken aşırı sakindi. O olayda bir şey vardı da..2 sene önce Esenyurtta tekel bayide alacak verecek meselesi yüzünden tekelciyi vurdular, ondan önce Tarık Özerbay adlı şahıs tekelciye telefondan babasını aramasını kibar bir şekilde rica etmiş. Şakaya vurdum bu olayı.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Allah sabır versin hocam.
Hocam sadece gece 12 de kapanıyor bir de gidiş geliş biraz sıkıntı olabilir malın birine denk gelirsem hapı yutarım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-