Tekelde çalısılır mı?

Arkadaşlar telefon parası biriktirmek icin tekel bayisinde çalışılır mı, zor mudur? Arkadasımın dükkanı var arkadasla konustum, çalısırsam günde 800 TL verecekmis. 5 günde 4.000 TL yapıyor. Elimde telefon için 2.000 TL var toplam 6.000 TL param oluyor. Çalısılır mı?

Bunu da ekleyeyim hem kasiyer olarak calısacakmışım hem de indir kaldır yapacakmisim.

5 gün calısıp telefon alacak para biriktirsem iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sefer şakasız konuşuyorum.

"İndir kaldır yapacağım" yazmışsın. Sen o 24'lü kolileri taşıyabileceksen yapılır. 24'lü bira kolisi 11-12 kilo vardır (ben taşıyabilirim maksimum 12 kilo) Kasiyerlik basit zaten.

Başka kimse 5 günlük iş vermez sana. O yüzden gayet iyi fiyatı falan olarak da.

Kaç yaşındasın bu arada? Eğer 18 yaşından küçüksen gayet iyi ücerti. Süt oğlanların fiyat düşük demesaine bakma. Küçük yaşta kısa süreli iş bulamazsın. Bulduğun iş de bu kadar iyi ödeme yapmaz. Halde hamallık, inşaatta amelelik gibi işler de fiziksel olarak çok yorar paraları en az 5 kat iyi olsa bile.

Kısaca, zaten 5 gün çalışacağım diyorsun. Seni öldürmedikleri sürece sorun olmaz. İş çok çok ağır bile gelse bir şekilde 5 gün sonra bitiyor zaten. Gir çalış.

Kimse bahsetmemiş ama konumada bağlı. Görece merkezde bir yerde ise 5 gün için çalışılacak daha iyi bir yer bulamazsın. Ama konum kırsal ve mahalleli düzgün ayakkabı değilse kesinlikle çalışılmaz. Ayyaş ve Kurtlar Vadisi'ni fazla kaçırmış tiplerle aynı ortamda bulunmak tercih meselesi ama ben tercih etmezdim.

Okuyorsanız geçici olarak çalışabilirsiniz. Okumuyorsanız da 5 gün 1 hafta 10 gün çalışayım da günlük alayım ile olacak iş değil fikrimce o yüzden sigortası olan maaşı belli normal bir işe girmeniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…