Telefon alırken ilk hangi markayı tercih edersiniz?

• General Mobile

• Xiaomi

• Samsung

• Sony

• Google

• Realme

• Reeder

• Huawei

• Apple

• Vestel

• Lg

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Tatmin olmadım. Önce kendi bilgisayar işletim sistemini yapsın da gelsin karşıma Android tarafı. Sonra ekosistem konuşuruz. Ha, güzel klima, çamaşır makinesi ekosistemi oluyor Samsung'dan. 😂
Oyun açınca throttle yiyen Macbook'ları savunmuyorsun herhalde. Klima, çamaşır makinesi dediğin Samsung senin o MacBook'unun ekranını üretiyor. Ayrıca bilgisayar işletim sistemi konusunda ise Samsung DeX gibi bir alternatifi varken saçma bir argüman öne sürmüşsün. Ekstra olarak Android, kullanıcılarını bir macOS gibi rezalet bir işletim sistemine zorunlu tutmuyor ekosistem kurmak için.

Anlamazlar. Çünkü deneyimlemediler hiç. Apple ekosistemi bir deneyimdir.
Güldürme beni. 2 sene iş gereği MacBook kullandım rezalet bir laptoptu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açınca throttle yiyen Macbook'ları savunmuyorsun herhalde. Klima, çamaşır makinesi dediğin Samsung senin o MacBook'unun ekranını üretiyor. Ayrıca bilgisayar işletim sistemi konusunda ise Samsung DeX gibi bir alternatifi varken saçma bir argüman öne sürmüşsün. Ekstra olarak Android, kullanıcılarını bir macOS gibi rezalet bir işletim sistemine zorunlu tutmuyor ekosistem kurmak için.

Güldürme beni. 2 sene iş gereği MacBook kullandım rezalet bir laptoptu.

Hocam lafınızı kime anlatıyorsunuz adam kendine Apple fanboy diye tişort basmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook’lar ile oyun oynanmaz. (Henüz) Bu nedenle MacBook’ları oyun oynatma yeteneğiyle eleştirmek bir balığı uçamıyor diye eleştirmekle aynıdır.
Bunu M3'leri şu şekilde tanıtan şirekt için diyorsun sanırsam.
Apple-M3-to-Core-i7-1360P-GPU-Performance.webp

Teknolojiyle alakalı bilgi seviyem:
Sen elmanı ısırmaya devam et.