Makaleler
23
Telefonumdan Bluetooth ses kalitesi ve nit parlakligi disinda memnunum. İki secenegim var. Ya Samsung ya da Apple marka bir amiral gemisi almak. Cunku denediklerim arasinda en net sesi bu iki marka veriyor. Hatta Samsung'un LDAC gibi avantajlari da mevcut. İkinci secenegim ise Walkman almak. Sadece muzik icin bir cihaz almam mantikli olur mu? Normalde dert etmezdim de su an PC disinda muzik dinleyebilecegim bir platform yok. Tasinabilir olarak ya telefon ya da Walkman'dan birisini alacagim gibi. Sizlerin dusunceleri neler?

Telefonu her şey için kullanabilirsin ancak Walkman'ı sadece müzik için kullanabilirsin. Ben olsaydım parayı çok yönlü bir cihaza verirdim.
Yeni nesil Walkman'ler Android'e sahip. Eğer onlardan bahsediyorsa her iş için kullanabilir Walkman'i. Ben Walkman'den Real Racing 3 oynuyordum.

Telefonumdan Bluetooth ses kalitesi ve nit parlakligi disinda memnunum. İki secenegim var. Ya Samsung ya da Apple marka bir amiral gemisi almak. Cunku denediklerim arasinda en net sesi bu iki marka veriyor. Hatta Samsung'un LDAC gibi avantajlari da mevcut. İkinci secenegim ise Walkman almak. Sadece muzik icin bir cihaz almam mantikli olur mu? Normalde dert etmezdim de su an PC disinda muzik dinleyebilecegim bir platform yok. Tasinabilir olarak ya telefon ya da Walkman'dan birisini alacagim gibi. Sizlerin dusunceleri neler?
Walkman alınır ya, Sony kalitesi.

Telefonu her şey için kullanabilirsin ancak Walkman'ı sadece müzik için kullanabilirsin. Ben olsaydım parayı çok yönlü bir cihaza verirdim.
Telefonumdan memnunum ama. Yani sadece muzik dinlemek icin cebimden 50 bin cikarasim pek gelmiyor. Ne elde edecegim? Batarya omru, panel, kamera ivir zivir. Boyle seylere ihtiyac duymuyorum pek.

Nothing Phone (1). Kulaklik Simgot EW200 ve Anker Liberty 5.
LDAC desteği bütün Android'lerde var, Linux çekirdeğinden geliyor. Sendeki telefonda da, kulaklıkta da mevcut. Bunun için Samsung almana gerek yok, Apple alırsan desteği kaybedersin.

Müzik dinlediğin platformun ayarlarına dalman lazım. Deezer + ayarlaradn "yüksek doğruluk" yeterli olur.