22723

Uzman
Arkadaşlar bir şüphem var telefonla alakalı. Bundan yıllar önce babam, ilk telefonumu aldığım zamanlar PUBG oynarken vs. ne konuştuğumu biliyordu. IMEI istemişti, atmıştım çocuk aklı. Oyunda birisine bir şey desem, 1 saat sonra arayıp "Neden dedin?" vs. diyordu. Şu an aynı durumdan şüphelenmeye başladım. Ne bileyim, telefon numarasından vs. olabilir mi? Çünkü bahsettiğim olayda ben Antalya'da, babam başka şehirdeydi. Bilmesine imkan olmayan şeyleri biliyor bazen.

Yıllar önce cihazlarda mikrofon kullanılınca sağ üstteki yeşil nokta çıkmıyordu. Muhtemelen cihazın içine bir APK gizleyip ses dinleme moduna almıştır. Yoksa sırf IMEI ile mahkeme kararı olmadan cihaz dinlemek hatta oyun içi konuşma dinlemek imkansıza yakın.

Hocam beni görmemesine rağmen yaptığım şeyleri bilmesi artık aklıma bunu getirdi yani. Nasıl bir babalık iç güdüsü var anlamadım. Zira komiğime gitmeye başladı bu yakalanma durumları.

Vallahi garip fanteziymiş ama mümkün anlama yöntemi vs vardır bulamazsan telefonu yedekle format at.

Arkadaşlar bir şüphem var telefonla alakalı. Bundan yıllar önce babam, ilk telefonumu aldığım zamanlar PUBG oynarken vs. ne konuştuğumu biliyordu. IMEI istemişti, atmıştım çocuk aklı. Oyunda birisine bir şey desem, 1 saat sonra arayıp "neden dedin?" vs. diyordu. Şu an aynı durumdan şüphelenmeye başladım. Ne bileyim, telefon numarasından vs. olabilir mi? Çünkü bahsettiğim olayda ben Antalya'da, babam başka şehirdeydi. Bilmesine imkan olmayan şeyleri biliyor bazen.

Aynı telefondaysan recovery menüsünden hard resetle cihazı tam olsun. Muhtemelen cihaza yazılımsal müdahaleyle dinliyordur seni.
Eğer hâla daha dinlediğinden şüpheleniyorsan (aynı şeyleri diyorsa) telefonun içinde dinleme cihazı olabilir belki. O zaman o telefonu asla kullanma derim.

Aynı telefondaysan recovery menüsünden hard resetle cihazı tam olsun. Muhtemelen cihaza yazılımsal müdahaleyle dinliyordur seni.
Eğer hâla daha dinlediğinden şüpheleniyorsan (aynı şeyleri diyorsa) telefonun içinde dinleme cihazı olabilir belki. O zaman o telefonu asla kullanma derim.
Telefonu yedekleyince deneyeceğim.

Bizimkiler de eskiden böyle yapıyordu. Bir gizli ses kaydedici uygulama vardı ismini hatırlamıyorum. 5-6 saat kaydedebiliyordu nasıl oluyorsa.