20GB internet Turkcell kullanıcısıyım 167TL para veriyorum.

Türkcell her sene eski kullanıcılarına indirim tanımlanıyor. Sen bu yüzden böyle indirimli kullanıyorsun. 2 adet numaram var Türkcell'de. Bir numarama indirim tanımlanırken diğer numarama indirim tanımlanmadı. 1 hattıma 190 TL ödüyorum, aynı paket olan diğer hattıma 450 TL ödüyorum.

Türkcell her sene eski kullanıcılarına indirim tanımlanıyor. Sen bu yüzden böyle indirimli kullanıyorsun. 2 adet numaram var Türkcell'de. Bir numarama indirim tanımlanırken diğer numarama indirim tanımlanmadı. 1 hattıma 190 TL ödüyorum, aynı paket olan diğer hattıma 450 TL ödüyorum.
İlk kez Turkcell'e geçtim hocam ben. Ayrıca numara değişimi vs. de yok yani onun indirimini de almıyorum.

Operatör değiştirdiysen onun indirimi de olabilir. Valla şu an sıfır bir numara alsan deli gibi paket fiyatları var.
Olabilir hocam. Normalde Vodafone tarife önersin diye beklemiştim ama önermeyince Turkcell'de 20GB'ı görünce daldım direk.
Bu arada ben hattı aldıktan 1 gün sonra Vodafone 40GB 260TL paketi önerdi. Çok manidardı...