Bende de aynı sorun var,350'lik fatura 460'a çıktı.
Bize bundan uyguluyorlar.
Bize bundan uyguluyorlar.
Bol Star 20 GB paketinden söz ediyorsunuz galiba, o paket abone almıyordu galiba artık.Turkcell 20 GB 180 TL veriyorum. Taahhütüm de 2025'e kadar bitmeyecek.
Yıllardır ailecek sim kartta Turkcell kullanıcısıyız, en iyi çeken operatör olabilir ki Türk Telekom veya Vodafone kullanan arkadaşlarımın telefonu çekmiyorken benimki çekiyor. Babamın işi gereği 4-5 tane hat kullanıyor ki bazı telefonlarda Türk Telekom ve Vodafone var, en çok Turkcell’den memnunmuş, kendi telefonunda Turkcell kullanıyor bizim gibi zaten. Yine de gerçekten diğerlerine nazaran pahalı bir operatör, kesinlikle buna bir çare bulmaları gerekiyor. 7 GB Eko + 1000 SMS paketime 300 TL ödüyoruz. Bu aralar tamamen müşterisini kazıklama üstüne çalışıyorlar ki şu an ben yine avantajlıyım.
Turkcell Eko 4 GB paketi kullanıyordum, 140 liradan 300 liraya çıktı fatura.Bu aralar tamamen müşterisini kazıklama üstüne çalışıyorlar ki şu an ben yine avantajlıyım.
Şu an durumumuz hiç iç açıcı olmadığı için kardeşime sadece 3 GB paket alabildik ve o da dediğiniz fiyatlarda. İnterneti bitip duruyor ama en azından telefon sürekli çekiyorTurkcell Eko 4GB paketi kullanıyordum, 140 liradan 300 liraya çıktı fatura.
Netgsm şirketi 285 TL'ye 30GB 2000dk 100 SMS sunuyor, insan bir düşünmüyor değil.![]()