Aynı durumdan ben de muzdaribim hocam. Ben taahhüt sevmediğim için faturasız paketler kullanıyorum. Sürekli paket değiştirdim, çünkü kullandığım paketlere sürekli fiyat artışı geldi. Ben de daha düşük paketlere geçtim her seferinde ama Temmuz ayı faturam cidden beni sinirlendiriyor.

1.webp

2.webp

3.webp

Mart ve Nisan aylarında yükleme yapmadım, sadece 15 TL telsiz kullanım ücreti ya da hangi isimlendirme ise onun ödemesini yaptım.

Temmuz faturamdan sonra paket yüklemesi yapmayacağım. Bütün operatörlerden bıktım. Çevremle haberleşmem gerektiği zaman dışarıda bir Wi-Fi ağı bulup whatsapptan beni aramalarını söylüyorum. Parasızlıktan değil de vasat seviyede hizmete astoronomik rakamlar ödemek istemediğimden artık gittiği yere kadar böyle kullanacağım. Sene sonu belki farklı bir operatöre geçerim.

Yıllardır ailecek sim kartta Turkcell kullanıcısıyız, en iyi çeken operatör olabilir ki Türk Telekom veya Vodafone kullanan arkadaşlarımın telefonu çekmiyorken benimki çekiyor. Babamın işi gereği 4-5 tane hat kullanıyor ki bazı telefonlarda Türk Telekom ve Vodafone var, en çok Turkcell’den memnunmuş, kendi telefonunda Turkcell kullanıyor bizim gibi zaten. Yine de gerçekten diğerlerine nazaran pahalı bir operatör, kesinlikle buna bir çare bulmaları gerekiyor. 7 GB Eko + 1000 SMS paketime 300 TL ödüyoruz. Bu aralar tamamen müşterisini kazıklama üstüne çalışıyorlar ki şu an ben yine avantajlıyım.

Bu aralar tamamen müşterisini kazıklama üstüne çalışıyorlar ki şu an ben yine avantajlıyım.
Turkcell Eko 4 GB paketi kullanıyordum, 140 liradan 300 liraya çıktı fatura.
Netgsm şirketi 285 TL'ye 30 GB 2000 DK 100 SMS sunuyor, insan bir düşünmüyor değil. 😂

Turkcell Eko 4GB paketi kullanıyordum, 140 liradan 300 liraya çıktı fatura.
Netgsm şirketi 285 TL'ye 30GB 2000dk 100 SMS sunuyor, insan bir düşünmüyor değil. 😂
Şu an durumumuz hiç iç açıcı olmadığı için kardeşime sadece 3 GB paket alabildik ve o da dediğiniz fiyatlarda. İnterneti bitip duruyor ama en azından telefon sürekli çekiyor 😅 (Marmaray hariç)
O dediğiniz şirket iyi çekiyor mu nasıllar hocam? İyiyse geçmeyi düşünebiliriz.