Telefon kılıfının arasına giren tozlar arka camı çiziyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?majestic
Üyecik
Kılıfınızı düzenli temizleyin bir de koruyucu bir film falan çekebilirsiniz telefonun arkasına.
Çok basit olabilir ancak işe yarıyor; peçeteyi kılıfa uygun şekilde yırtıp arka kısma koyabilirsin kamerayı engellemeyecek şekilde.Telefon kılıfının arasına giren tozlar arka camı çiziyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Arkası için koruyucu filmi nereden bulabilirim? İnternette bulamadım.Kılıfınızı düzenli temizleyin bir de koruyucu bir film falan çekebilirsiniz telefonun arkasına.
Şu anki telefonumun arkasında peçete var, yine de bayağı toz izi kaldı. Yeni telefonum için daha iyi yöntem arıyorum.Çok basit olabilir ancak işe yarıyor; peçeteyi kılıfa uygun şekilde yırtıp arka kısma koyabilirsin kamerayı engellemeyecek şekilde.
majestic
Üyecik
Apple Uyumlu iPhone 13 Ön Arka Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri
Apple Uyumlu iPhone 13 Ön Arka Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu tarz ön arka kırılmaz cam diye aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
A37 için var mı peki? Bu model için bulamadım.Apple Uyumlu iPhone 13 Ön Arka Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri
Apple Uyumlu iPhone 13 Ön Arka Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu tarz ön arka kırılmaz cam diye aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
majestic
Üyecik
Bayağı bir araştırdım ama ben de bulamadım maalesef.
Kırılmaz ekran yapan yerlerden telefona özel cam yaptırabiliyor muyuz acaba?Bayağı bir araştırdım ama ben de bulamadım maalesef.
majestic
Üyecik
Kırılmaz ekran yapan yerlerden telefona özel cam yaptırabiliyor muyuz acaba?
Böyle bir bilgim yok ancak olması muhtemel, sizi yormayacaksa gidip bilgi alabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Sürprizbozan Detroit: Become Human: Muhtemelen bilmediğiniz sahne
- Hasan Merkit