Her sene telefon çıkarılmalı mı?

• Evet

Oy: 7 19,4%
  • Hayır

Oy: 29 80,6%

• Oy verenlerin toplamı
    36
4 yıl küsur Xiaomi Note9 telefonunu kullandım. Yani üst düzey telefona sahip olamamam beni hiçbir dezavantaja sokmadı. Şu an daha iyi bir telefonum var ama eskiden Xiaomi telefonunu nasıl kullandıysam gene aynı kullanıyorum iphonu. Demem o ki üst düzey telefon peşinde olmanın pek manası yok, içerik üreticilerinin dışında.(bence)

Arkadaşlar, gerçekten çok saçma bir konudan bahsedeceğim. Yeni bir telefona geçeceğim ve S24 Ultra'da karar kıldım. Şu an 15 Pro Max rakibi ve 16 Pro ile 15 Pro'ya bütçem yetmediğine göre, bir sene eski olması ve bir yıl az güncelleme almasını göze aldım. Fakat birkaç YouTube videosu izlerken iPhone 17'nin konuşulmaya başlandığını gördüm. Muhtemelen S26'da yapım aşamasındadır. Artık telefonlar gerçekten çok fazla gereksiz basılmaya başlanmadı mı? Ben mi çok geride kaldım teknolojide acaba? Çok saçma bir iş bu. Eskiden Apple 2 senede bir çıkarırdı, o zamanları özlüyorum. Bu konuda fikriniz nedir?

Her sene ufak değişiklikler yapıp farklı bir model çıkartıyorlar. Artık cidden yetişebilmek mümkün değil, benim kafam hala Galaxy S9 a falan gidiyor. :hehehe:

Bende 2019 Galaxy A50 var. 64 GB RAM'li, Google Desktop'i ve A.I. i sorunsuz calistirabilecek kapasitede bir telefon cikmadikca degistirmem herhalde. Gece yarisi fotograf cekmiyorum ya da 3 Km ilerideki bir nesneyi. Yeni telefon almanin bunlar disinda bana saglayabilecegi hicbir sey de yok su an. Onlara da aslinda kimsenin ihtiyacinin olmadigi gibi benim de yok.

5 yıl Redmi Note 8 kullandım. Kasmasa daha da kullanırdım. Redmi Note 14'e geçtim bunu da bir o kadar kullanmayı düşünüyorum. Bunun sorumlusu insanlar. Ya abi 15'ten 16'ya çağ mı atlayacaksın? Ne bileyim git başka şeylere harca. 100 bini telefona vermek nedir? Yemeye yemeği yok ama elinde elmayla geziyor arkadaş çevresine hava atacak ya. Vallahi uyuz oldum bak durduk yere.

Eski teknoloji daha güzel, yeniler birbirinin aynısı ve ilgi çekici bir yanları yok. Günümüzde en pahalı telefonların yaptığı işlerin aynısını ucuz telefonlarda yapıyor. Kameranın o kadar iyi çekmesine gerek yok. En güzel anılar hep kötü kameralı telefonlarla çekilen fotoğraflar oluyor.