erennugr

Uzman
Merhaba. Yeni bir hızlı şarj adaptörü aldım. İlk gün bir sorun yoktu ama 2. Gün telefonu şarja takıyorum, doluyor, 1 dk sonra kesilip yeniden şarj oluyor. Böyle böyle devam ediyor. Nasıl çözebilirim sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni bir hızlı şarj adaptörü aldım. İlk gün bir sorun yoktu ama 2. gün telefonu şarja takıyorum, doluyor, 1 dk sonra kesilip yeniden şarj oluyor. Böyle böyle devam ediyor. Nasıl çözebilirim sorunu?

Kablodan olabilir. Kablonuzun durumu nasıl? Deforme olan yerleri var mı ne zamandır kullanıyorsunuz?
Ama kabloda sorun olduğunu düşünmüyorsanız o zaman adaptörü değiştirin.

Merhaba. Yeni bir hızlı şarj adaptörü aldım. İlk gün bir sorun yoktu ama 2. Gün telefonu şarja takıyorum, doluyor, 1 dk sonra kesilip yeniden şarj oluyor. Böyle böyle devam ediyor. Nasıl çözebilirim sorunu?
Kablonuzu kontrol edin adaptörden kaynaklanan bir sorun yoktur diye düşünüyorum.

Adaptör markası, cihaz modeli, şarj kablosunun hasar görüp görmediği gibi bilgileri bilmiyoruz.
Adaptörün markası Ferro diye bir marka cihazım Xiaomi note 9 pro şarj kablomu 2 gün önce aldım hiç bi sorun yok bilgisayarla şarj edince sorun çıkmıyor

Cihaz Xiaomi ise güvenilir olmayan adaptörlere karşı kendini korumaya alabiliyor. Xiaomi ise yeniden başlatın cihazı ve başka adaptör ile deneyin.
Bu sorun benim genelde turbo şarj özelliği açılınca oluyor farklı adaptörlerde de normal hızdakilerde sorun yok ama turbo şarjda sorun çıkıyor hep

Adaptörün markası ferro diye bir marka cihazım Xiaomi Note 9 Pro şarj kablomu 2 gün önce aldım hiçbir sorun yok bilgisayarla şarj edince sorun çıkmıyor.

Bu sorun benim genelde Turbo şarj özelliği açılınca oluyor farklı adaptörlerde de normal hızdakilerde sorun yok ama Turbo şarjda sorun çıkıyor hep.

Adaptörden büyük ihtimalle. Spigen'in adaptörlerini almanı öneririm.

Adaptörün markası Ferro diye bir marka cihazım Xiaomi note 9 pro şarj kablomu 2 gün önce aldım hiç bi sorun yok bilgisayarla şarj edince sorun çıkmıyor

Bu sorun benim genelde turbo şarj özelliği açılınca oluyor farklı adaptörlerde de normal hızdakilerde sorun yok ama turbo şarjda sorun çıkıyor hep
Turbo şarj sadece Xiaomi markalı adaptörler ile sağlıklı çalışıyor ondan oluyor. Özelliğin adı zaten "Mi Turbo Charge" yani adaptörün de Xiaomi markalı olması lazım. Xiaomi adaptörleri akıllı oluyor genelde (USB girişi kırmızı olanlar). Senaryoya göre özel voltaj veya akım ayarlayabiliyorlar.

Muhtemelen adaptör kaynaklıdır, adaptör gerekli voltajı veremiyor olabilir, dolayısıyla da cihazın yazılımı müdahele ediyordur.