Bütçe
21000
Hocalarım selam. Liseye geçen kardeşime telefon alacağız. Kendisi çocuk olduğu için arkadaş ortamından dolayı iPhone 11 istiyor fakat ben o parayı ona vermek istemiyorum. Sorun çıkartmayacak güzel modeller biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.

Teknosa'da Yenilenmiş iPhone 11 var bu ne anlama geliyor problem çıkartır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım selam. Liseye geçen kardeşime telefon alacağız. Kendisi çocuk olduğu için arkadaş ortamından dolayı iPhone 11 istiyor fakat ben o parayı ona vermek istemiyorum. Sorun çıkartmayacak güzel modeller biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.

Teknosa'da Yenilenmiş iPhone 11 var bu ne anlama geliyor problem çıkartır mı sizce?
"Yenilenmiş" ibaresi tamir görmüş anlamına gelir. Onun dışında Samsung A35 önerebilirim.

İkinci el ama temizlenmiş tamir edilmiş yenilenmiş iPhone anlamına geliyor. Problem çıkartacağını düşünmesem de iPhone 11 biraz eski kalabilir. Aynı şekilde benim de kardeşim 12 istiyor :D

Sorun çıkartmayacak güzel modeller biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.

İcinize siner mi bilmiyorum ama S23 FE onerebilirim. S23 FE icin Samsung'un ust sinif, guncel A74 telefonu da denilebilir cunku hissiyati benzer. Onun disinda donanimi fiyatina gore gayet iyi ve uzmez. Daha cok fiziksel hissiyat konusunda eksikleri var; MM ya da Vatan gibi yerlerde dener karar verirsiniz artik.

Premium hissiyat isteniyorsa S22'ye bakilabilir, S23 FE'nin hissiyat eksiklerini kapatiyor ancak pil konusunda S23 FE'ye gore gozle gorulur bicimde daha zayif.

Geciniz.