Tecno'nun HiOS'inde mesajlari goruldu gostermeden mesaj okuma, WhatsApp aramalarini kaydetme ve ses degistirici gibi ozellikler de direkt yuklu geliyor cagri kaydediciye ek olarak. Sizin ve diger insanlarin veri gizliligi icin rezalet otesi bir arayuz.
Nası yani hocam şimdi sıknıtıya girmeyeyim. Ayarlarda yazıyordu bu arada o, bir de forumda şu yazıyordu andorid 14 filan alıcakmış, güvenlik güncellemeler, bilsem S20FE alırdım ona da yetiyordu bunu farklı bir şey için almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nası yani hocam şimdi sıkıntıya girmeyeyim.
Ozellikleri kendiniz elle acmadiginiz surece sorun yapmaz. Acsaniz bile bu kayitlari paylasmadiginiz surece belaya gireceginizi dusunmuyorum. Global olarak satis yapan ve yillardir bu ozelliklerle bir suru cihaz satmis bir firma, cok yasal sorun teskil edecek bir sey olsaydi coktan bir suru ulke pesini birakmazdi Tecno'nun.

IMG_5166.webp

Ozellikleri kendiniz elle acmadiginiz surece sorun yapmaz. Acsaniz bile bu kayitlari paylasmadiginiz surece belaya gireceginizi dusunmuyorum. Global olarak satis yapan ve yillardir bu ozelliklerle bir suru cihaz satmis bir firma, cok yasal sorun teskil edecek bir sey olsaydi coktan bir suru ulke pesini birakmazdi Tecno'nun.
Hocam bunun yapay zekası vardı ben gittim onu açtım kapatayım o zaman.

Yapay zeka derken hangi ayari kastediyorsunuz? Kamera uygulamasinda ftograf yapay zekasi falansa acilabilir, o bambaska bir sey.
Fotorafta aşırı güzel çekiyor bende dedim bu ben miyim :D. Ella diye birisi hocam metni filan çevirme özelliği var onları açmıştım.

Bu arada telefonla sıkıntım yok gökyüzünü bile istedğiniz rengi çeviriyor morsa mor yapıyor belli etmeden harika yani.

Ses kaydı açınca karşıya "bu görüşme kaydediliyor" diyor bende. Unutkan olduğum için bazen aramaları kaydediyorum, bunun bir suçu yok. Ama kimsenin sesini görüntüsünü izinsiz olarak yayamazsınız.

Eskiden ACR uygulamaları kullanıyordum yeni Android sürümlerinde engellediler. Sizde karşıya bildirim gitmiyorsa çok iyi.