proyic

Yetkin
Makaleler
2
Gündelik kullanım için telefon aldım kendime fakat değişik bir özellik buldum, annem ararken sesini kaydedebiliyorum, örneğin sevgiliniz sizi aradı, siz menü tuşundan ses kaydetmeyi açıyorsunuz, sizin sesinizi onun sesini filan alabiliyor, kaydediyor, karşıya uyarı bile gitmiyor. Sizce bu suç mudur alırsam?

Bu kayıtları kanunsuz olarak paylaşmak suçtur. Örnek olarak bankalar, GSM operatörleri falan bunları ancak savcılık talimatıyla falan paylaşırlar. İzinsiz olarak paylaşım suçtur. Yani üçüncü bir şahısla izinsiz paylaşmak suçtur da diyebiliriz.

Xiaomi telefonlarin Cin ROM'larinda varsayilan olarak olan bir ozellik. EU ve Global ROM'larda da acilabiliyor.
Buna ek olarak cogu Cinli firmanin telefonunda ve cakma telefonlarda da var bu ozellik. Cin'de veri gizliligine neredeyse hic onem verilmedigi icin normal bu tip cihazlarda bu tip ozelliklerin yuklu gelmesi.

Xiaomi telefonlarin Cin ROM'larinda varsayilan olarak olan bir ozellik. EU ve Global ROM'larda da acilabiliyor.
Buna ek olarak cogu Cinli firmanin telefonunda ve cakma telefonlarda da var bu ozellik. Cin'de veri gizliligine neredeyse hic onem verilmedigi icin normal bu tip cihazlarda bu tip ozelliklerin yuklu gelmesi.
Hios v13. gibi bir şeydi bu arada sağ olun yardım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecno'nun HiOS'inde mesajlari goruldu gostermeden mesaj okuma, WhatsApp aramalarini kaydetme ve ses degistirici gibi ozellikler de direkt yuklu geliyor cagri kaydediciye ek olarak. Sizin ve diger insanlarin veri gizliligi icin rezalet otesi bir arayuz.