Telefonun şarjı yavaş şarj modunda bile ben uyanmadan önce doluyor. Yani 3-4 saat falan %100'de bekliyor belki de daha fazla bir süre. Bir zararı olur mu? Herkes farklı şey söylüyor yok batarya zarar görür falan filan. Emin olamadım ben de. Şu anki telefonum A50 fakat daha yeni bir telefon -2020 ve sonrasında çıkmış- almak istiyorum.
İlk telefonum olduğundan beri yıllardır telefonumu gece şarja takarım ve sabah kalktığımda güne hazır olur. Bu tür şeylere gereksiz takılmak bence iyi bir şey değil. Ayrıca eğer telefonu kalktığınızdan itibaren elimize alan biriyseniz işkence oluyor takmazsanız. Şarjı %20 ve %80 arasında tutmaktan pek bir farkı yok saçmalık olarak.
Telefonun şarjı yavaş şarj modunda bile ben uyanmadan önce doluyor. Yani 3-4 saat falan %100'de bekliyor belki de daha fazla bir süre. Bir zararı olur mu? Herkes farklı şey söylüyor yok batarya zarar görür falan filan. Emin olamadım ben de. Şu anki telefonum A50 fakat daha yeni bir telefon -2020 ve sonrasında çıkmış- almak istiyorum.