S Sami Uzman Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Ocak 2025 #1 Telefonumun batarya pinleri bozuldu. Bozulduğu için anakarta güç gelmiyor, bu yüzden telefonum açılmıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Telefonumun batarya pinleri bozuldu. Bozulduğu için anakarta güç gelmiyor, bu yüzden telefonum açılmıyor. Ne yapabilirim?
KS KS S Sami Uzman Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Ocak 2025 #11 12578 dedi: Hocam bir düşünün. Batarya pini kolay bozulan bir şey değil. Kaldı ki artık yeni telefonların hiçbirinin bataryası yerinden çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Benimki eski model olduğu için batarya çıkıyor. Benimki bozuldu mağdur oldum. Artı 0 Eksi
12578 dedi: Hocam bir düşünün. Batarya pini kolay bozulan bir şey değil. Kaldı ki artık yeni telefonların hiçbirinin bataryası yerinden çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Benimki eski model olduğu için batarya çıkıyor. Benimki bozuldu mağdur oldum.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 19 Ocak 2025 #12 Sami dedi: Tamam. Benimki eski model olduğu için batarya çıkıyor. Benimki bozuldu mağdur oldum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bozuldu? Bozuldu dan kastınız nedir tam olarak? Artı 1 Eksi
Sami dedi: Tamam. Benimki eski model olduğu için batarya çıkıyor. Benimki bozuldu mağdur oldum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bozuldu? Bozuldu dan kastınız nedir tam olarak?
KS KS S Sami Uzman Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Ocak 2025 #13 HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Bozuldu dan kastınız nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Telefonumun batarya pinleri bozulduğu için anakarta güç gelmiyor. Artı 0 Eksi
HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Bozuldu dan kastınız nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Telefonumun batarya pinleri bozulduğu için anakarta güç gelmiyor.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 19 Ocak 2025 #14 Sami dedi: Telefonumun batarya pinleri bozulduğu için anakarta güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Sami dedi: Telefonumun batarya pinleri bozulduğu için anakarta güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı?
KS KS S Sami Uzman Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Ocak 2025 #15 HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tamam atarım. HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20250119_121314.webp 462,1 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleme: 19 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tamam atarım. HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bozuldu? Yerinden mi çıktı fotoğraf çekme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...