Detaylar
Kim cevapladı?Tamirciye götürmekten başka şansınız yok. Evde halledemezsiniz o sıkıntıyı. Tamir etmeye çalışırsanız tümden bozarsınız. (TecrübeTelefonumun batarya pinleri bozuldu. Bozulduğu için anakarta güç gelmiyor, bu yüzden telefonum açılmıyor. Ne yapabilirim?
Yani pinleri bozulduysa tamirci o bozulan pini mi değiştirecek?Tamirciye götürmekten başka şansınız yok. Evde halledemezsiniz o sıkıntıyı. Tamir etmeye çalışırsanız tümden bozarsınız. (Tecrübe)
Evet. Büyük ihtimal.Yani pinleri bozulduysa tamirci o bozulan pini mi değiştirecek?
Tamam.
Telefonumun bataryası çıkarılabilir batarya bu arada. Çıkarabilen batarya olmasa bozulduğunu anlayamazdım zaten.
Peki batarya pinleri nerede satılır? İnternette yazıyorum kendi telefonumun batarya pinini çıkmıyor. Başka modelin yazdım bide çıkcak mı diye yine çıkmadı nerede satılıyor bu batarya pinleri?
Hocam pinler ayrı satılmıyor diye biliyorum. Telefoncular da çıkma parça takar büyük ihtimal eğer değiştirirlerse.Tamam.
Telefonumun bataryası çıkarılabilir batarya bu arada. Çıkarabilen batarya olmasa bozulduğunu anlayamazdım zaten.
Peki batarya pinleri nerede satılır? İnternette yazıyorum kendi telefonumun batarya pinini çıkmıyor. Başka modelin yazdım bide çıkcak mı diye yine çıkmadı nerede satılıyor bu batarya pinleri?
Telefonun bataryası 3 pin. 3 pin olan her telefonun pini ona uyar mı?Hocam pinler ayrı satılmıyor diye biliyorum. Telefoncular da çıkma parça takar büyük ihtimal eğer değiştirirlerse.
O konuda net bir şey söyleyemem ancak uyabilir.Telefonun bataryası 3 pin. 3 pin olan her telefonun pini ona uyar mı?
Neden satılmıyor ki bozulursa adam napacak?Hocam pinler ayrı satılmıyor diye biliyorum. Telefoncular da çıkma parça takar büyük ihtimal eğer değiştirirlerse.
Hocam bir düşünün. Batarya pini kolay bozulan bir şey değil. Kaldı ki artık yeni telefonların hiçbirinin bataryası yerinden çıkmıyor.